Hvordan å rangere teppe rengjøringsmidler

April 6

Teppe rengjøringsmidler er et rimelig alternativ til å ansette en profesjonell å komme og rense ditt hjem eller kontor gulv. Vanligvis teppe rengjøringsmidler er ganske lett å bruke og kan brukes på både tepper og området tepper. Det er en rekke teppe rengjøringsmidler på markedet, noe som kan gjøre velge en litt av en utfordring. Den beste måten å finne en tepperengjøringsmaskin som oppfyller dine individuelle behov er å rangere teppe rengjøringsmidler før du faktisk kjøper en.

Instruksjoner

•Look på størrelsen på gulvteppet renset tank og rangere den tilsvarende ved å gi den en "full-star," "halv-star" eller en "null".

•Rate tepperengjøringsmaskin i henhold til funksjonene som det har, for eksempel størrelsen på penslene hvis børstene rotere, hvis den har en tank Varmeapparat, lengden på ledningen og den kommer med noen ekstra vedlegg som er nyttige for dine individuelle behov. Gi gulvteppet renset en "full-star," "halv-star," eller "null" tilsvarende.

•Determine prisen på tepperengjøringsmaskin sammen med kostnaden av rengjøringsmidler anbefalt av produsenten og hvor godt sammenlignes med andre teppe rengjøringsmidler med de samme funksjonene. Rente teppet renere tilsvarende ved å gi den en "full-star," "halv-star", eller "null."

•Kontroller å se hvis tepperengjøringsmaskin kommer med en produsenter garanti og hvor lenge er garantien for. Gi gulvteppet renset en ekstra "full-star," "halv-star" eller "null" i henhold til garantien som følger med produktet.

Tips og advarsler

  • Når vurdering tank størrelsen på et teppe renere, vanligvis foretrekkes en større tank over en mindre tank fordi tanken ikke trenger å være re-fylt så ofte.
  • Når du skal kjøpe en tepperengjøringsmaskin Prøv å velge en som har en score på over 2.5.