Hvordan å rangere Steam Strykejern

March 25

Hvis du sender regelmessig klærne til en tørr renere for trykk, kan du vurdere. Mange steam strykejern gjør en god jobb for å bli kvitt rynker og gi klærne en presset utseende. Steam strykejern kan vanligvis kjøpes fra et lokale varehus eller, men før overskriften av å kjøpe en er det viktig å først sammenligne og rangere dem.

Instruksjoner

•Kontroller strykesålen på steam jern å se om den har en non-stick belegg eller hvis det er rustfritt stål. Vurdere steam jern ved å gi det en poengsum på "one-point," "en halv point" eller en "null" i henhold til strykesålen det har. Rangere dem i henhold til dine preferanser. For eksempel, hvis du foretrekker en non-stick belegg på tupp på strykesålen, gi det en høyere rating enn en steam jern med en stål eneste plate. En ikke-stick strykesålen er lett å rengjøre, men en rustfritt stål er mer holdbare.

•Look å se om steam jern har en manuell justerbart damp eller hvis automatisk. Vurdere steam jern i henhold til steam innstillingene det har gi den en annen "one-point," "en halv peker" eller en "null". Vurdere i henhold til som steam innstillingen du foretrekker.

•Kontroller vekten av steam jern å se hvor behagelig det ville være å holde for utbygget perioder. Gi steam jern en score på "one-point", "en halv punkt" eller "null" tilsvarende.

•Look på funksjonene som er inkludert i steam jern og rangere dem ved å gi steam jern en ekstra "one-point," "en halv peker", eller "null." Funksjoner inkluderer slike ting som digitale read-outs, steam burst, auto avstenging, selvrensende mekanisme og en funksjon for anti-kalsium.

•Kontroller å se om du kan bruke vanlig vann fra springen i steam jern eller hvis du trenger å kjøpe destillert vann. Legge til en annen "one-point," "en halv point", eller "zero" til steam jern score i henhold til vann at det skal fungere riktig.

Tips og advarsler

  • Når vurdering steam Strykejern, er et par andre ting å vurdere prisen og hvor produsentens garanti.
  • Når du ønsker for å kjøpe en steam jern, prøv å finne en som har en total poengsum på minst 3,5.