Hvordan å rangere robot Pool rengjøringsmidler

January 31

Robotic pool rengjøringsmidler er fantastisk for holde en ren skitt, blader og andre ting som faller i vannet, og flyter til bunnen. De automatisk Spaser rundt bunnen av bassenget suge opp materialer og å holde en ren en lett oppgave. De kommer i mange forskjellige former og størrelser og er laget av mange forskjellige merker. Hvis du har kjøpt en robot bassenget renere kan du gi en evaluering og vurdering av støvsugeren slik at du kan fortelle om fordeler og ulemper av produktet.

Instruksjoner

•Evaluate hvor godt robot bassenget renere soper opp og renser materialer ved å observere hvor godt den plukker opp materialer og om det kan vaske det hele bassenget, inkludert sidene eller bare bunnen av bassenget.

•Evaluate hastigheten som robotic bassenget renere er stand til å rense et basseng ved å observere hvor lenge bassenget renere tar i gjennomsnitt for å gjøre bassenget ser nye igjen.

•Consider hvor vanskelig eller lett det var å sette opp robotsveising bassenget renere sitt første kjøre ved å ta hensyn til om det var klar til å gå ut av boksen eller om det måtte settes sammen og om forbereder det å rense bassenget var lett eller vanskelig å gjøre.

•Evaluate størrelsen på filterposen på bassenget renere ved å observere hvor mange ganger bassenget renere kan rense bassenget før det må tømmes.

•Consider og vurdere prisen på bassenget renere. Gjennomsnittlig bassenget renere kan variere fra $150 til $1000 og prisen på bassenget renere bør tas i betraktning når de vurderer om det var en god investering.