Hvordan å ramme utendørs røyter

January 19

Hvordan å ramme utendørs røyter

Innramming veggene i et utendørs skur er mye som innramming innvendige vegger, og krever mange av de samme teknikker og materialer. Foran og bak murene til en lagringsplass skur er vanligvis lengre enn to vegger. Foran veggen vil vanligvis inneholde en døråpning mens andre er tom. Bestemme størrelsen på utendørs oppbevaring uthuset basert på området tilgjengelige bygningen elementene du planlegger lagring og kostnadene for å bygge den. Når du har en idé hva du prøver å opprette, alt du trenger er en plan og litt innsats.

Instruksjoner

•Frame din bak kaste veggen. Bruk din sirkelsag for å kutte to 2 x 4-tommers pigger til en lengde som er 1 tomme kortere enn den totale lengden på skur. For eksempel hvis du bygger et skur som er 96 x 120 tommer, kutte stenderne 119 tommer.

•Skjære 17 mer 2 x 4-tommers pigger til en lengde på 92 3/8 inches. Bruke lengre stenderne som topp og bunn plater og kortere stenderne som vertikal støtte. Installere tre pigger sammen i hver ende av rammen. Fest de gjenværende vertikaler i stedet bruker 16 i avstand på-senter, hammer og 8d negler.

•Frame din kaste veggen. Kutte to 2 x 4-tommers pigger til en lengde på 119 tommer for bruk som topp og bunn plater. Cut to mer studs til en lengde på 31 inches. Kutte 13 2-av-4 til en lengde på 92 3/8 inches for bruk som vertikal støtte.

•Plasser tre pigger på hvert hjørne av rammen som med bakveggen. Plass hver av gjenværende stenderne med 16 inches på center. La en 33-tommers bred plass, med pigger på hver side, i midten av rammen som Main. Cut to 2-av-4 til en lengde på 79 tommer som en dørkarmen. Installere din to 79-tommers vertikaler på hver side av indre av 33-tommers døren åpning med neglene hammer og 8d.

•Skjære to 2 x 6-tommers styrene til en lengde på 33 inches. Kuttet en stripe av kryssfiner 6 av 33 inches. Du vil bruke disse komponentene for overskriften døren. Fest to 2-av-6 styrene med kryssfiner stripen mellom bruke neglene hammer og 8 d.

•Plasser overskriften på toppen av de to 79-tommers søyler på innsiden av døren innledningen og sy på plass med neglene hammer og 8d. Mål avstanden mellom overskriften din døråpningen og topplaten. Klipp og 3 stykker 2-ganger-4 å passe gapet med jevne mellomrom. Installere og sy på plass med hammer og spiker.

•Build siden vegg delbilder ved hjelp av samme metode som den fremre og bakre veggen rammer, bare ulike målinger. Siden veggen rammene bør bestå av topp og Bunn platen måle 95 tommer, og 11 loddrett støtter måling 92 3/8 inches i lengde og linjeavstand hver 16 inches på center med tre koblet sammen i hver ende av rammen.

•Løft to side veggen rammene i oppreist stilling først. Bruke hammer og spiker til å feste dem på plass på toppen av din foundation lunnene på hvert hjørne. Øke din bak veggen rammer neste og spiker dem ned i hjørnene. I tillegg kuttet to 2 x 4-tommers studs 102 tommer. Lå en stud på topplaten langs hver side veggen rammer. Stenderne skal overlappe topp plater foran og bak murene. Spiker dem på plass på alle fire vegger.

Tips og advarsler

  • Vær forsiktig når du arbeider med potensielt farlige verktøy som rundskriv sager eller en hammer og spiker.