Hvordan å ramme en kortstokk for sammensatt terrassebord

December 28

Hvordan å ramme en kortstokk for sammensatt terrassebord

En kortstokk ramme er i hovedsak en grunne boks støttes av innlegg på bakken, utformet for å trygt og sturdily støtte dekket bord, stoler og plantasjeeiere, mennesker og kjæledyr, og om nødvendig, snø. Ene siden av dekk kobles til en finans styret boltet til et hus, mens de andre tre sidene hvile over en tykk bjelke. Kompositt dekk innramming krever bjelkene tvers boksen linjeavstand riktig fra hverandre så kompositt dekk boards, mer fleksible enn tre, ikke avlede eller sprette overdrevet mens du går på fullført dekk overflaten.

Instruksjoner

•Sketch en design planlegger millimeterpapir for dekk. Note huset og hvor finans vil gå; topp bjelke, som paralleller finans; og utenfor bjelkene, som fullfører boksen grunne.

•Sketch stedene for innsiden bjelkene 16 inches på center, betyr fra midten av en bjelke til neste, for de fleste kjente merker av sammensatte terrassebord, inkludert Trex og WeatherBest. Sjekk produsentens instruksjoner for TimberTech, som spenner fra 16 til 24 inches på center avhengig av spesifikke dekk bordet modell. Skisse bjelkene 20 inches på center for CorrectDeck.

•Sketch bjelke steder etter produsentens instruksjoner for noen dekk styrene installert på 30 - 45- og 60-graders vinkler; de fleste krever bjelkene for vinklet terrassebord på 12 til 14 tommers sentre.

•Installer finans under et eksisterende patio døren og helle betong innlegg footings.

•Still 4-ganger-4 innlegg på footings på innlegget ankere.

•Sett en bjelke gjort av doblet 2-av-12s innlegg med innlegg caps. Installere 2-av-8 utenfor bjelkene og rim bjelke, koble dem med galvanisert spiker.

•Mark stedene for din metall bjelke hengere på finanskontoer og rim bjelkelag. Følg skisse for riktig avstander mellom bjelkene til å støtte din merke sammensatte terrassebord.

•Nail flensene av bjelke hengere finans og felgen bjelkelag bruke 1 1/4-tommers bjelke negler. Henge gjenværende 2-av-8 bjelkene på hengere. Spiker dem på plass med flere bjelke spiker i alle hull på begge sider av bjelkene.

Anker bjelkene av strålen ved hjelp av H-fit bjelkelag bånd. Nå din dekk innramming er fullført, og du kan fortsette å installere dekk styrene.