Hvordan å ramme en døren Jamb

April 12

Hvordan å ramme en døren Jamb

Dørene er innrammet i to tre sider rektangulære buer. Utenfor buen er en del av veggen, og består av to par loddrette stenderne, to stendere på hver side og vannrett topptekst. Den jamb eller interiør ramme passer innenfor dette og består av to loddrette medlemmer kjent jambs og en horisontal tvers medlem kjent som jamb overskrift. Jamb vil få samme avstand av veggen rammen med shims så det er nivå og square og døren henger i dette.

Instruksjoner

Kjøp en ferdighus jamb kit. Dette komme med sidestykkene cut til størrelse og døren stopp allerede vedlagt. Det vil spare tid og er vanligvis billigere enn å kjøpe enkeltdelene. Klipp det øverste, vannrette medlemmet lengde ¾ tomme bredere enn døren slik at hakkene i siden jamb og ¼ tomme klaring mellom jamb og døren.

•Glue og spiker jamb hodet på plass i hakkene på hver side jamb. Dette vil opprette et tre ensidig rektangel. Tåler dette rektangelrammeverktøyet inn i veggen åpningen og Midtstiller den mellom vertikal inne stendere, kjent som jack pigger.

•Wedge mellomlegg mellom toppen av jamb toppteksten og nederst på veggen ramme topptekst. Trykk dem i tett med en hammer, forsiktig så du ikke forårsake overskriften å bøye nedover. Kjøre en negl opp gjennom jamb hodet og mellomlegg i veggen ramme hodet rett over jamb.

•Level siden jambs. Plasser et nivå langs forkanten av hengslene siden jamb. Kile mellomlegg bak denne jamb på øverst, spiker ikke, ennå. Bruke hammer forsiktig justere jamb inn eller ut slik at boblen i ditt nivå er sentrert i indikatoren. Legg mellomlegg nederst, mellom jamb og jack stud. Nail en gjennom jamb og mellomlegg i jack stud.

•Gjenta utjevningsprosessen med de resterende jamb. Før spikrer den på plass, mål mellom jambs under hodet, så igjen på bunnen av rammen. Hvis to målinger ikke linje opp, justere jamb inn eller ut litt, ved å fjerne eller legge til mellomlegg bak det, å foreta målinger like. Spiker gjennom jamb og mellomlegg i jack stud nederst og til toppen av hver side jamb.

•Legg mellomlegg og negler midt på hver jamb og over hjørne av overskriften jamb helt sikre jamb rammen inn i veggen.