Hvordan å ramme en åpning for en Overhead garasjeport

August 27

Mange huseiere drømmer om å ha den unnvikende garasjen som gjør god plass for biler og lagring for mange andre elementer. Men noen når bygge den garasjen, ikke vurdere det faktum at en garasje døren - inkludert åpningen rammen - er en av de viktigste komponentene i en behagelig, funksjonelle garasje. Det er ikke fysisk utfordrende å ramme garasjeporten, men tiden å fullføre aktiviteten avhenger av enkelt. Vanligvis tar det ikke mer enn en dag.

Instruksjoner

Innramming åpningen

•Kontroller åpningen. Det forutsettes at du vil starte dette prosjektet med en vegg som allerede er på plass. Veggen vil mest sannsynlig være noe innrammet, minst ut til foreslåtte åpningen garasjeporten.

Stå et sted en 2-av-4-av-8 stud opp vertikalt og 1 1/2 inches fra slutten av gulvplaten på venstre side av portåpningen. Gjør samme merket på den øvre delen av topplaten. Den øverste platen vil kjøre hele bredden av garasjen, mens gulvplaten vil stoppe på foreslåtte åpningen av grov innramming og begynne igjen 8 fot på den andre siden av portåpningen. Bruk 3 1/2-tommers skruene for å koble 2-ganger-4 på toppen og bunnen. Gjør det samme på den andre siden av døren åpning på ønsket bredde på døren. Garasje portåpninger er vanligvis 8, 12 16- eller 20 fot bred. Du vil finne ut din åpning. Se tegningen for en generell ide.

•Legg en annen 2-av-4-av-8, men denne gangen, trekke 9 tommer fra brettet og kutte den. Dette kalles jack stud fordi det vil bli kuttet kortere enn kongen stud, nevnt ovenfor og har hodet hviler oppå den. Skruen den kongen stud du installert over. Gjør dette på begge sider av portåpningen.

•Skjære overskriften å passe åpningen. Ved anvendelsen av denne artikkelen, kan du anta at åpningen er 8 føtter. Klipp 2-av-8 styrene til en lengde på 8 fot 3 inches. Dette vil tillate overlapping av hodet over jack stenderne installert i trinnet ovenfor. Etter to skjærebrett, doble dem opp og skru dem sammen.

•Skjære en 2-ganger-4 samme lengde som overskriften i trinnet ovenfor. Slå det flate, og skru den til den nederste kanten av den doblet opp hodet styrene. Forsiktig Tapp hodet over toppen av garasjeporten åpne og la den hvile på kortere jack stenderne. Bruk konstruksjoner skruene for å feste det til begge sider av åpningen. Fyll ut over hodet og mellom den øverste platen med korte 2-ganger-4 blokkering. Er du klar for garasjeporten.

Tips og advarsler

  • Bruk alltid beskyttelsesklær. Vær forsiktig når du med sirkelsagen.