Hvordan å pusse Drywall Texturing

March 20

Tekstur er en teknikk som brukes til å gi flat vegger en oppdatert utseende eller skjule veggen skade og feil. Knockdown tekstur, også referert til som hoppe murskje, kan gjøres av gjør det selv-hus med litt tålmodighet og praksis. For store vegger og rom er det best å leie spesialutstyr. Prosessen er litt rotete, men når fullført, vil du være fornøyd med din innsats og hardt arbeid.

Instruksjoner

•Clear området av alle møbler og veggen fixtures. Tape plast til alle vinduer og dører og dekker gulvene med dropcloths. Dette bidrar til å beskytte dem fra splattering gips sammensatte.

•Sett ferdigblandet gips sammensatte i en 5-gallon bøtte. Legge til vann for å tynne den sammensatt, blande det med en drill og blandebatteri vedlegg. Sammensatt er klar til bruk når det blir konsistensen av pannekake batter.

•Kople spray hopper, pistol og luft slange til luftkompressoren. Fyll beholderen med tynnet sammensatte. Angi kompressoren til om lag 30 pounds per kvadrattomme (psi).

•Test konsistensen av blandingen av sprøyting på et skrap stykke drywall. Hvis det er for tykk, det vil ikke sprøytes ut riktig og vil tette munnstykket. Hvis blandingen ikke la munnstykket lett eller ikke spray jevnt, det er for tykk og mer vann legges. Foreta justeringer kompressorens innstilling og munnstykket på spray pistol for å oppnå den ønskede spraymønster.

•Spray tynnet blandingen over veggene fra topp til bunn, bruker selv slag av spray pistol. Ta note av hvor stor sammensatt flekker eller spruter er--de ikke bør være større enn dimes.

•Tillat sammensatt til å angi eller kurere for 15 til 30 minutter, eller til det er klebrig når rørt. Den vil variere avhengig av blandingens konsistens, temperaturen og luftfuktigheten.

•Hold din metall murskje i ekstreme vinkel, så det er nesten flatt mot veggen. Mens bruke lett trykk, dra murskje med loddrette streker fra toppen av veggen til bunnen og fra bunnen til toppen. Målet er banket ned eller flatere topper spruter, ikke smøre dem.

•Trinn tilbake og undersøke veggen for ethvert område som var savnet eller trenger mer tekstur. Dyppe en pensel i tynnet blandingen og flick blandingen på veggen. Dette spruter sammensatte på veggen, ligner på handlingen av spray pistol. La den sammensatte sit i noen minutter, deretter murskje området.

•Tillat veggen til helt tørt. Dette vil ta minst 24 timer. Du kan fremskynde prosessen ved å kjøre for fans med vinduene åpne.

Tips og advarsler

  • De fleste oppussing butikker leie utstyret som trengs for dette prosjektet.