Hvordan å projisere et bilde på veggen male et veggmaleri

June 1

En fantasifull måte å lyse og forskjønne et barns soverom, Lekerom eller klasserom er ved å male et veggmaleri på veggen. Du kan leie en profesjonell artist skal opprette en vegg veggmaleri, men du kan ikke kunne ha råd til kostnadene. Men du kan male en vegg veggmaleri med lite, om noen, kunstneriske talent. Hvis du eier eller kan låne en overheadprojektor, kan du gjøre et veggmaleri av nesten ethvert bilde du velger.

Instruksjoner

Finne et enkelt bilde som passer ditt innredning og barnets personlighet. Må du lage en kopi av bildet. Se etter bilder i coloring bøker, bøker eller utskrivbar utklipp med rene linjer som vil være lett å spore.

•Ta bildet til en lokal trykkeriet og be dem om å kopiere bildet til et ark av transparentfilm.

•Sett transparentfilm med bildet kopiert til seg på overhead-projektoren. Prosjektet bildet på veggen der du vil male veggmaleri. Projektoren eller bruke justering for å gjøre bildet på veggen den nøyaktige størrelsen du ønsker veggmaleri skal.

•Se bildet på veggen med en fin-spissen markør. Du må kanskje stå til side å unngå å bli i veien for projeksjon.

Slå av projektoren når du har sporet disposisjon for veggmaleri på veggen. Fyll ut disposisjonen med riktig maling farger, pass på stay innenfor linjene.

Tips og advarsler

  • Kontakt din lokale skolen, tilbedelse eller office-forsyning butikken for å finne ut om du kan låne eller leie en overhead-projektor.