Hvordan å Preen grønnsakshage blomster for Weed Control

December 15

Hvordan å Preen grønnsakshage blomster for Weed Control

Når du har forberedt jord i din grønnsakshage å oppmuntre veksten av sesongens råvarer, har du også dessverre forberedt jord til oppmuntrer veksten av ugress. Ugress er uunngåelig i gardener's liv, og å finne en måte å håndtere dem effektivt er viktig. Ugress ta opp vann og næringsstoffer ment for å dyrke grønnsaker, og hvis venstre ubehandlet kan de forårsake uår. Preen produkter er effektive i å stoppe ugress vekst, men du må bruke dem riktig å maksimere effektiviteten.

Instruksjoner

•Fjern eksisterende ugress før Preen produkter. Preen er utviklet for å stoppe spiring frø før de spire; Den kontrollerer ikke ugress som allerede vokser i din grønnsakshage.

•Les etiketten på beholderen Preen. Alle planter som Preen egner vises på etiketten. Ikke bruk produktet nær vegetabilske blomster som ikke er på listen.

•Forbered rake jorden rundt dyrke grønnsaker og blomster før Preen. Lufting oppmuntrer root utvikling, som muliggjør veksten av blomstrende avlinger. Mange grønnsaker og frukt må blomst for å produsere.

•Apply mulch, hvis ønskelig, mellom voksende planter. Gjelde ikke mot stammer av frukt og grønnsaker. Mange varme sesongen avlinger vokser best med varme på røttene, som du kan redusere ved å bruke mulch. Hvis du velger å mulch i din grønnsakshage, bruke Preen produktet på mulch.

•Apply Preen grønnsak hage Luke tilbakeslagsventilen rikelig rundt planter, ifølge etiketten. Dette produktet er annonsert som organisk, betyr det ikke inneholder kjemiske plantevernmidler, som hvis brukt kan tas av planten som vokser produserer angitt for tabellen familie. Nytt månedlig for fortsatt luke kontroll i hagen.

Tips og advarsler

  • Gjelde ikke Preen produkter i områder der frø vil bli plantet. Preen er utviklet for å stoppe spiring alle frø, ikke bare de av ugress.