Hvordan å polere sølv med aluminiumsfolie

June 4

Sølv blir kjedelig og flekket når det kommer i kontakt med svovel i luften. Flekket skade ikke sølv, men er skjemmende og vanskelig å fjerne. Aluminiumsfolie brukes til polsk sølv fordi det trekker svovel av objektet, forlater den blanke og skinnende. Natron hjelper elektrisk lade folien og haster den kjemiske reaksjonen. Sølv enheter kan lett poleres i ca 35 minutter ved hjelp av denne metoden.

Instruksjoner

•Tightly Pakk sølv brikken med et stort ark med aluminiumsfolie. Kontroller folien er i nær kontakt med sølv for de beste resultatene. Bruk en skarp kniv til å gjøre flere åpninger i folien som tillater væske å trenge gjennom og nå sølv.

•Plasser sølv folie innpakket i rustfritt stål gryte som er sikker for bruk på en ovn. Fyll kjelen med vann en quart om gangen til sølv er helt dekket. Legg i fire spiseskjeer av natron for hver quart av vann som brukes.

•Plasser gryte på komfyren over middels varme og ta natron løsningen mild kok. Dekk gryten og redusere varmen til middels lav. Tillate løsningen småkoke i 25-30 minutter.

•Fjern potten fra varmen og vente til løsningen har kjølt ned til romtemperatur, vanligvis 15 til 20 minutter. Avløp vann fra potten og fjerne sølv. Pakk sølv bitene og forkaste aluminium folie dekker.

•Rinse sølv under kaldt rennende vann mens du bruker en myk klut til å tørke bort alle resterende skitt eller anløpe. Tørk forsiktig med en feilfri håndkle og satt i et varmt og tørt sted for to til tre timer før bruk, bruker.

Tips og advarsler

  • Et glass eller emaljert stål potten kan brukes om nødvendig.
  • Holde et stykke kritt med sølv ved lagring å absorbere fuktighet og hindre anløpe. Pakk sølv i følte før lagring for å ytterligere beskytte den mot skade.
  • Ikke bruk denne metoden til å polere sølv som inneholder delene sammen med lim, siden limet løses og stykket vil bli ødelagt. Også unngå å bruke denne metoden på sølv smykker som inneholder edelstener, som de kan være oppskrapet eller skadet. Denne prosessen fungerer best på vanlig sølvpenger som sølvtøy eller sølv kjeder.