Hvordan å polere plater som dekorere hagen din

June 6

Mange folk tilbringer mye tid å sørge for sine verft ser akkurat. Plener er vannet og befruktet, hekker er trimmet med omsorg og optimal planter og blomster er valgt å fremheve alle aspekter av området. Polert plater brukes også i gangveier, vegger eller som grenser til å gi din utendørs, trekke flere kort, pusset blikk. Hvis du vil polsk slabs selv, er det flere ting å vurdere.

Organisere materialer

Samle alle materialer du trenger før du begynner. Dette inkluderer filler, polering sammensatte og sandpapir mellom den grove 80 grus det fint 600 grus. Du vil om lag 10 grits av sandpapir. Du trenger også en bøtte med vann å dyppe duken din når du tørke bort grus etter sliping plater. Velg et sted å polere din plater der rotet ikke saken eller legge ned noen plast ark å fange rotet.

Bare polske synlige deler

Hvis hellen vil bli plassert på bakken, trenger du ikke å polsk bunnen. Bare polske toppen og siden av skive. Hvis skive plasseres som en del av en vegg, bare polsk delen som skal vises. Unntaket er hvis steinen er på toppen av veggen. I dette tilfellet må du polsk toppen og siden av skive også.

Vær tålmodig

Unngå fristelsen til å skynde når du er polering en skive. Bruk en tilbake og frem bevegelse med sandpapir, tørke med kluten mens du arbeider. Starter med 80 grus sandpapir og gjøre så mye som mulig med det før du går videre til det neste sterkere grus. Husk å tørke steinen med en våt klut etter hver sliping. Dermed du fjerne det forrige grus og gjør den påfølgende sliping gå flere glatt.

Bruke beskyttelse

Bruk vernebriller mens du sliping som rock grus i øynene kan være både smertefullt og farlig. Du bør også ha hansker, siden skli galt med sandpapir kan resultere i en stygg kutt, spesielt hvis du arbeider med en svært ujevn stein. Hvis du er astmatisk eller spesielt følsomme for inhalert støv, bør du også bære en støvmaske å beholde partikler.