Hvordan å polere Pipe stammer

December 14

Hvordan å polere Pipe stammer

Vanligvis brukes til å røyke tobakk, inneholder en røyker pipe en lang tube, eller stamme og en hule tarm. Enten du kjøpte eller arvet en gammel eller antikke rør, eller du bare ønsker å rense utseendet på et rør som du bruker regelmessig, gjenopplive polering rør stammen utseende og glatt følelse av instrumentet. Med riktig polering maskin og teknikk, kan du polere din pipe stammen.

Instruksjoner

•Skru stammer fra hoveddelen av røret. Grip rør stammen med venstre hånd og bruke høyre hånd til å slå rør bollen mot klokken. Prøv ikke å presse eller bruk for mye kraft mens skru stammen, som du kan bryte røret.

•Dekk noen logo på stammen med et lag av petroleum jelly.

•Soak stammen i 30 minutter i en lik blanding av vann og oksygen blekemiddel. Ikke bruk klor fordi, avhengig av materiale som brukes i rør stammen, klor kan skade den. Etter 30 minutter, skyll stammen med vann og la det lufttørke.

•Skru røret stammer tilbake på kroppen av røret.

•Vri på en liten buffer. Bufferen bør ha en ren og myk bomull, polering pad. Som bufferen er spinning, bruke en mild, hvit, polering sammensatte til bufferen. Du kan gjøre dette ved å holde den hvite sammensatt nær bufferen og deretter sakte berøre sammensatt til bufferen slik at bufferen blir fylt med sammensatte.

•Forbered polsk rør stammen og bolle. Du trenger ikke trykke for hardt. Gå frem og tilbake på røret stammen og bolle før det er fullt polert. Vær forsiktig når du nå områder der stammen møter resten av røret, der det skrur--fordi det kan være et område hvor puten kan ta i sporet.

•Overflate polering med polering klut. Hvis du har en slags rør stilken som kan være vokset, som en vulcanite-stammen, du kan bruke en karnaubavoks en ny bomull buffer og videre fullføre stammen av forsiktig polering voks på det før er skinner.