Hvordan å polere marmor stein

March 29

Hvordan å polere marmor stein

Marmor var reservert for skulptur og arkitektur i gammel tid; Nå kan det finnes i high-end gulvfliser, kjøkken benkeplater og bad forfengelighet. Selv om det synes å være en hard stein, er marmor porøs og myk. Disse egenskapene gjør det enkelt å flekken. Regelmessig rengjøring og polering vil holde en marmor stein overflate på sitt beste.

Instruksjoner

•Rengjør marmor overflaten før polering den. Vask stein overflaten med lunkent vann og en ren klut; tørk den tørr med en chamois. To ganger i året, vaske overflaten med en blanding av flytende oppvaskvann såpe og varmt vann; Skyll og tørk den med en chamois. Bomullsklut klut også polerer overflaten.

•Bruk en kommersielle polsk på marmor overflaten. Disse er tilgjengelige fra hjem og hage butikker eller marmor stein forhandlere. Følg retningslinjene fra produsenten.

•Polish overflaten med putty pulver. Gni på kitt pulver onto steinen med en fuktig klut. Bruk en buffer eller en elektrisk poleringsmaskin for å polere marmor. Skyll overflaten og tørk den tørr med en myk klut.

•Apply baking soda og knust kritt. Bland 3 ss. natron med 1 QT vann. Gni blandingen på marmor overflaten og la det tørke. Dyppe en fuktig klut i knust kritt og gni stein overflaten. Skyll marmor og tørke den med en myk klut.