Hvordan å polere kjedelig marmor

July 28

Hvordan å polere kjedelig marmor

Marmor er en vakker naturstein, preget av dens evne til å ta en høy polere. Marmor kan installeres hvor som helst i hjemmet inkludert gulv, vegger, tellere eller bordplater og hvis tatt vare på riktig måte, kan vare i årevis. Siden marmor er et naturlig materiale samt porøs, visse rensemidler, kan syrer og mineraler etch overflaten. Denne etsing fjerner det øverste laget av stein, som vanligvis har blitt polert til en høy glans finish. For å returnere dette polsk til steinen, må du forsiktig bearbeide overflaten med hjelp av noen glans-forsterke fangstfolk å beskytte den mot ytterligere skade.

Instruksjoner

•Dampen marmor overflaten litt med en svamp og bruk noen stein renere direkte på marmor. Gni overflaten av marmor med en lofri klut for å fjerne overflaten smuss eller rusk av steinen.

•Tørk opp renset med en svamp, ta vare for å få opp alle renere og tørk overflaten med klart vann. Tørr marmor med en andre, lofri klut.

•Apply en skinne-forsterke sealer som Mira skinne på overflaten av marmor og begynne å polere marmor med en chamois. Chamois vil forsiktig buff overflaten av marmor, bidrar til å gjenopprette sin glans. Glans-forsterke sealer vil øke denne effekten, samt beskytte overflaten av marmor fra ytterligere skade.