Hvordan å polere Glass topp ovner

February 21

Glass topp ovner er ettertraktet fordi deres glatt overflate gjør dem lett å rengjøre. Andre elektriske ovner og gass komfyren har separate brennere som må fjernes og skrubbet for å eliminere brent på mat. Glass komfyren er en glatt, glatte del og mesteparten av tiden kan tørke av feilfri med en fuktig klut. Noen ganger trenger din stovetop en alvorlig rengjøring. Glass komfyren må også være polerte regelmessig. Noen enkle trinn kan holde glass ovn ser ny.

Instruksjoner

•Dampen en svamp og skrubb utslipp overflaten av platetopp fjerne så mange som mulig. Det kan være lettere å fjerne rester hvis kokeplate er litt varm. Sette på ovnen votter. Slå på komfyren og la det varme litt og tørk overflaten med våt svamp.

•Hold platetopp skraper i hånden. Finne en kokeplate skraper fra en apparat forhandler, eller bruke en enkel razor blad. Holde kanten av bladet i en 30-graders vinkel til stovetop. Skyv bladet over overflaten forsiktig å fjerne rester. Unngå riper stovetop.

•Tørk overflaten av stovetop med en fuktig klut til å fjerne eventuelle skrapte rester. Gjenta skraping før alle rester er fjernet.

•Apply glass komfyr polsk til en ren, myk fille. Gni polske på stovetop. Velg den polske anbefalt av produsenten.

•Buff stovetop med en egen ren myk klut.