Hvordan å polere børstet aluminium eloksert klarlakk

June 12

Hvordan å polere børstet aluminium eloksert klarlakk

Aluminium har allsidighet og attraktive, sølv glans gjøre det til et populært metall for en rekke elementer, inkludert vinduskarmer, bildeler, Motorsykkeldeler og kjøkkenutstyr. Børstet aluminium har en overflate scuffed hensikt for å tilegner den med en kornete snarere enn chrome-like tekstur. Anodisering aluminium gir det beskyttende klarlakk, forhindrer metall korrosjon. Selv med en anodisert finish, men kan børstet aluminium miste sin glans. Polsk aluminium på en måte som vil lyse og forbedre den beskyttende belegget, men vil ikke kompromiss børstet tekstur.

Instruksjoner

•Rengjør aluminium ved scrubbing det med oppvaskmiddel og vann, med en mikrofiberklut. Hvis aluminium viser tegn til gropkorrosjon eller har dype flekker, skrubbe aluminium med en myk, generell, pulverisert rengjøringsmiddel, bruker syntetiske, ikke-metall stålull. Unngå metall stålull, som kan ripe og kompromiss i børstet finish og etterlate usynlig metall partikler som kan føre til fremtidige rust. Skyll og tørk aluminium.

•Fjern eller maske alle sammenhengende malt, glass eller plast deler for å beskytte dem under polering prosessen.

•Tørk ned alle aluminium flater med en klut fuktet med rødsprit. Vent til den gjenværende rødsprit tørker.

•Polish aluminium med aluminium oppkvikkende og beskyttende belegg. Tørk belegg på aluminium. Bruke belegget i sirkulære, overlappende bevegelser.

•Fjern maskering materialer og la elementet alene til den nye polske tørker å ta.

Tips og advarsler

  • Unngå hudkontakt med etsende løsemidler som rødsprit ved bruk vernehansker.