Hvordan å plukke moden vannmeloner

November 28

Avhengig av variasjon tar det vanligvis 70 til 85 dager før vannmeloner er moden og klar til å plukke. Vite når de er klare til å klippe fra vintreet kan være en utfordring. Du kan ikke velge en moden melon bare ved å se på den. Det er imidlertid flere tegn og kjennetegn som angir når melon er moden. Med bruk av sansene og og en bit av anlegget kunnskap, prosessen med å velge og høsting moden vannmeloner er et blunk.

Instruksjoner

•Examine den krøllete tendrils ligger nær frukten er stammen. Dette er slank stilk-lignende strukturer brukes av klatring planter for å feste seg til en struktur for støtte. Hvis du oppdager at tendrils er wilting, er tørke ut og snu brun, dette en indikasjon på at frukten er moden og klar til innhøsting.

•Vri vannmelon over og se på bakken stedet. Dette er siden som ligger på bakken. Hvis fargen er en blek hvit eller en lys grønn, er det ikke klart for plukking. Hvis fargen har endret til en kremaktig hvit eller lys gul, er frukten moden.

•Scratch overflaten av vannmelon. Hvis den riper resulterer i en mørk linje, er melon ikke plukke. Men hvis den ytre huden av melon lett deler, og du kan se en grønn-til-hvitt farge under skallet, frukten er moden.

•Look på huden og form av vannmelon. Tegn på at frukten er moden og klar til å bli plukket er at endene avrundes, huden er glatt og den utvendige fargen ser kjedelig.

•Thump vannmelon med din knoke. Hvis du hører en kjedelig, hul og dempet tone, er frukt klar til innhøsting. Hvis du hører en metallisk, ping lyd, er dette et tegn på at melon skal stå på vintreet.

•Look på området hvor stammen går i vannmelon. Hvis området rundt stammen har noen sprekker, og viser noen brun farge, angir at den er moden.

•Fjern vannmelon fra vintreet ved å kutte stammer med en skarp kniv. Ikke kutt stammen nær melon, la ca en tomme stammen. Unngå kronglete eller trekke frukt fra vinrankene fordi dette kan føre til stamme forfall.