Hvordan å plukke dine egne appelsiner i DeLand, Florida

November 9

Hvordan å plukke dine egne appelsiner i DeLand, Florida

Hvis du bor i eller nær DeLand, Florida, så vet du appelsiner vokse godt i klima. Faktisk, er DeLand der Hamlin orange ble oppdaget i 1879. Appelsiner er generelt moden fra høsten til våren og forskjellige varianter er plukket på ulike tidspunkter. For eksempel navle appelsiner er klar i November, tempel appelsinene høstes begynner i februar og Valencias er tilgjengelig fra mars. Du trenger ikke egne orchard å høste appelsiner; Du kan finne en gård i nærheten hvor du kan velge din egen.

Instruksjoner

•Locate en pick-din-egen gård, ofte kalt "U-Pick" gårder, der forbrukeren kan plukke appelsiner. Sjekk online nettsteder som volusia og pickyourown (se ressurser). De liste plukke dine egne oransje frukthager i området.

•Anrop gården at appelsiner er klar for innhøsting, og at de tillater kundene å plukke dem. Spørre om varianter av appelsiner de har og timer og priser.

•Gi din egen bøtte, bag eller kurv tilstrekkelig for appelsiner du vil plukke.

•Trekk forsiktig på en appelsin; Det burde komme av stammen uten mye motstand hvis den er moden. Hvis du føler motstand, er ikke moden ennå. Se etter appelsiner som er avrundet, ikke bulkete, og med relativt glatt skinn. Hold en appelsin i hånden før plukke det å bestemme hvor tung det føles. Hvis det føles lett for sin størrelse, er ikke ennå modne. Vær forsiktig med å blåmerke eller skade appelsiner når du plasserer dem i din beholder.