Hvordan å pløye opp treet stumper

March 2

Hvordan å pløye opp treet stumper

Prosessen med å grave en trestubbe av jorden er kjent som "grubbing." Grubbing er den raskeste måten å fjerne trestubber fra bakken. Manuell grubbing er også den mest arbeidsintensiv måten å fjerne stubber. Men grubbing kan også gjøres ved hjelp av en traktor og plogen. Grubbing bladene er skarp, U-formede blader montert foran en traktor å grave opp en stubbe. Størrelsen på en stubbe som kan være pløyd opp er avhengig av størrelsen og type traktor som brukes, i tillegg til typen stubbe.

Instruksjoner

•Les traktorens spesifikasjoner inkludert hestekrefter utgang. Hestekrefter utgang vurdering av en traktor modellen vil avgjøre størrelsen på stump traktoren kan fjerne.

•Koble til grubbing pløye traktorens ved å justere uhell traktor og plogen. Koble uhell med plogens pinner og klipp. Hvis plogen er mekanisert, koble hydraulisk kabler til traktoren. Les instruksjonene som fulgte med plogen før du kopler maskinen. Bestemt prosessen varierer blant plogen og traktor modeller.

•Examine stump som du ønsker å grave opp. Metoden som brukes til å grave opp en stubbe varierer mellom stubber fordi røttene av hver stubbe vil vokse på forskjellige måter. Mesquite stubber har for eksempel en taproot som må fjernes under stump's basale krone, 6 til 12 inches under jord linjen. En blåbær stubbe kan bli kuttet jord linje siden treet ikke vil resprout. Trær som algerita må hele roten systemet gravd opp av plogen å forhindre re spirende.

•Sett plogen i av stammen. Engasjere traktoren i fremre posisjon til å pløye jord og bagasjerommet.