Hvordan å plante tomater & agurk sammen

March 9

Hvordan å plante tomater & agurk sammen

Vokser tomater og agurk sammen krever ekstra betingelser. Trellises, gjerder, stakes og bur kommer i alle former. En ekstremt sterk, høy og stabil støtte, for eksempel en stige espalier, er obligatorisk for voksende disse avlinger sammen. Frukten av tomat og agurk plantene er tunge på modenhet, så espalier ikke må være spinkel. Agurker kan vokse opp en side av stigen espalier mens tomatplanter reise opp den andre. Fordi feltet hage er anmodet å vokse dobbelt avlingen i samme rom, må en dyp, basert, fruktbare jord godt forberedt måneder før planting, med manures, kompost, torv og makulert blader lagt som endringer. Intensive hagearbeid krever en mer fruktbar jord enn normalt.

Instruksjoner

•Sett den 6-fots stigen trellises side ved side ned lengden på forberedt hage seng. Hold grunnlaget for trellises spredt og hver av de fire ben fast i bakken. Trellises må spenne over hele lengden av voksende området, slik at flere kan være nødvendig.

•Plant tomat frø ned én side av hage seng på utsiden av espalier. Jord temperatur for spiring må 70 til 90 grader Fahrenheit. Frøene bør bli sådd 1/4 tommers dyp og planter tynnet å 18 inches hverandre. Du kan også få et forsprang og transplant planter til webområdet i stedet. Vann både frø eller transplantasjoner å holde dem fuktige.

•Plant agurk frø på andre siden av espalier. Agurker er ikke så akseptere transplanting som tomater og spire ved en kjøligere jord temperatur på 60 grader Fahrenheit, så fordelen av transplanting er redusert. SOW frø 1/2 tommers dyp og tynne til 6 inches hverandre.

•Tie voksende tomat og agurk plantene gitter struktur med hyssing som de vokser, hver 6 inches. Dette hindrer vintreet og plante velter fra vekt eller vind skade. Knytte bare vintreet eller stilkene, ikke frukt.

•Et ofte i varmt vær og side kjole med en komplett gjødsel månedlig. Innhøstingen kontinuerlig til frost.

Tips og advarsler

  • Velg ubestemte typer tomatplanter som de vokser vertikalt og holde vokser og produsere til frost. Determinate spre lateralt og modnes samtidig.
  • Både tomat og agurk avlinger som å dyrke i varme og solfylte steder. De kan ikke utføre i en kjølig og skyggefull hage.