Hvordan å plante sukkulenter i beholdere

February 23

Hvordan å plante sukkulenter i beholdere

Sukkulenter bringe en ørken stemning til enhver sted de er plantet. Installere distinkt utseende plantene i beholdere for å bringe eksotisk elementet innendørs. Sukkulenter er utrolig lett å omsorg for, siden de krever lite vann og ingen beskjæring. Hvis du er en første gangs Gartner eller bare i markedet for en slående plante, er sukkulenter veien å gå. Planting sukkulenter i beholdere er også du kan nyte dem både innendørs og ut.

Instruksjoner

•Fyll omtrent en tomme av grus i en pott som inneholder drenering hull. Grus bidrar til å trekke bort fuktighet fra den saftige røtter, som kan føre til råte og sykdom. Hullene vil også tillate noen fuktighet å forlate beholderen. Terracotta beholdere er gode valg som de er estetisk tiltalende og vil vare i mange år, som er praktisk, som sukkulenter leve lenge også. Potten bør være stort nok til anlegget røtter, som er spesielt viktig når plante flere sukkulenter i en beholder. Du kan starte med en liten pott og overføre saftige til en som er større når anlegget begynner å vokse, om ønskelig.

•Fyll jord som er laget for sukkulenter i beholderen. Stoppe når du blir omtrent tre fjerdedeler av veien opp potten. Mange saftige jord omfatter sand, perlitt og vulkanske vulkansk. Sukkulenter ofte dø eller vokse feil når den plasseres i typisk potting jord som det er for fruktbare deres behov. Bruk derfor en blanding som er laget spesielt for denne typen anlegg.

•Hold saftige ned i beholderen, slik av anlegget - området der røttene møtes bladverket - er på nivå med toppen av potten. Fyll områdene rundt sukkulenter med mer jord før det kan stå på egne og er sikre og pakket i jord.

•Fyll vann på sukkulenter til væsken kommer ut av drenering hullene. Vann i sukkulenter bare når deres jorden er tørr. Noen sukkulenter krever vann en gang i uken, mens andre bare trenger en gang i måneden - det avhenger av anlegget og klima.

•Fertilize din saftig om en gang i måneden med gjødsel som har mer fosfor enn nitrogen og fortynne den til halvparten av anbefalt hastigheten. Hell gjødsel direkte på jord.

Tips og advarsler

  • Pakke av sukkulenter i tett sammen hvis planting multipler i en beholder. De vokse sakte så de sannsynligvis ikke vil hindre hverandre.
  • Transplantasjon av saftige til et større anlegg når den når sin gjeldende beholder kanter eller stopper voksing. Velg en større beholder og plante saftige på samme måte som først.