Hvordan å plante Spiderwort

December 21

Spiderwort er en attraktiv liten prairie plante som vokser fra 2 til 4 tommer høy. Blomstrer i slutten av våren til forsommeren, lever spiderwort's lilla blomster bare en morgen. Den gode nyheten er at det gir rikelig blomster å nyte gjennom hele sesongen. I naturen, spiderwort vokser hovedsakelig øst for Great Plains men gartnere kan dyrke det i amerikanske avdeling av landbruk anlegget hardførhet soner 5 til 10. Plante spiderwort frø på forsommeren i et solfylt å meste skyet.

Instruksjoner

•Prepare frø sengen ved å løsne jorden med en spade, spade eller hagearbeid gaffel, til en dybde på 10 inches. Rake jord til det er glatt.

•Scatter frø over sengen i et tilfeldig mønster for et naturlig utseende, og deretter dekke dem med 1/4 tommers av sand, eller plante dem individuelt 1 tomme dyp og 6 inches hverandre.

•Et sengen til en dybde på 6 tommer. Bruke vannet nøye for å unngå å vaske bort frøene. Hold jord rundt spiderwort litt fuktig på alle tider til opprettet og deretter levere med 1 tommers vann en uke.