Hvordan å plante sitron & lindetrær

August 19

Hvordan å plante sitron & lindetrær

Sitron og lime trær er sitrustrær som kan bli dyrket innendørs eller utendørs avhengig av klimaet og sonen du bor. Sitron og lime foretrekker temperaturer på 50 grader eller høyere. Hvis du bor i nordlige soner, er det best å plante trær i en beholder slik at de kan flyttes innendørs vinterstid. Selv om sitroner og Lind ligner i smak, hvordan å plante og ta vare på dem er forskjellig.

Instruksjoner

Hvordan å plante sitrontrær

•Chose et solrikt sted å plante din lemon tree. Sitrontrær trenger full sol, så sørsiden av verftet ville være best.

•Kopiering sitron frøplante i en 5 gallon beholder. Plasser sur jord i beholderen. Sitrontrær tåler de fleste jord men jord må være godt drenert og fuktig på treet å blomstre. Plass frøplante i et hull grunnere enn lengden på roten ballen.

•Et dypt ukentlig å sikre tilstrekkelig fuktighet. Mulch med høy eller bark for å holde jorda fuktig.

•Fertilize bruker gjødsel høy i nitrogen gjør at tallene i formelen er ikke høyere enn åtte. Gjødsle tre til fire ganger i året. Ikke gjødsle vinteren. Fordi treet er i en container, plassere gjødsel på jord så bredt som beholderen. For trær i bakken, gjødsle i en sirkel samme føttene rundt som høyden av treet. For eksempel hvis din tree er fire fot høy, gjødsle i en sirkel fire feet rundt treet. Dette vil sikre røttene får næringsstoffer.

Hvordan å plante lindetrær

•Decide på et sted. Lindetrær trenger full Søn, derfor plante den på sørsiden av hjemme der den kan motta full sol mesteparten av dagen.

•Kopiering treet til en fem-gallon container eller større. Kalk trær trenger godt drenert fuktig jord, så sørg for at beholderen har tilstrekkelig hull nederst. Plasser kommersielle jord for sitrus trær i beholderen, og pass på å dekke roten ballen godt.

•Et treet ofte til å holde jorda fuktig. Hvis treet ikke er vannet regelmessig, vil bladene tørke ut og faller. Over-vanning får våt jord som kunne drepe treet.

•Fertilize din kalk treet annenhver måned bruker gjødsel rik på nitrogen. Lindetrær er tunge matere og tømme jord næringsstoffer ganske ofte.

Tips og advarsler

  • Hvis du bor i en sone hvor temperaturene er over 50 grader mesteparten av tiden, kan du plante sitron eller lime treet i bakken. Imidlertid dekke det med burlap på dager når temperaturen går under 50 grader.
  • Når du tar sitron og lime trærne på vinteren, plassere dem i et solfylt rom eller et vindu der de får likevel tilstrekkelig sollys.