Hvordan å plante Saffron pærer

April 13

Hvordan å plante Saffron pærer

Safran er et veldig dyrt krydder du kan dyrke hjemme ved å dyrke din egen crocus pærer. Saffron krydder er laget av stigmas saffron blomster. Ifølge North Carolina samarbeidende forlengelsen tar det ca 75 000 blomster å produsere 1 pund Safran krydder. Det er mange hybrider av crocus på markedet som ikke produserer frø eller Safran. Etter økende smak er sorten Crocus sativus "Cashmirianus" en veldig god produsent saffron krydder i nordlige klima.

Instruksjoner

•Plant pærer i vel drenert, delvis sand eller sandete jord på en plassering som mottar full sol eller flere timer med sol per dag. Foretrukket planting dybden er 3-4 inches. Saffron pærer trenger et klima som er varmt og tørt om sommeren og kaldt om vinteren for best resultat. De er hardføre i temperaturer så lav som minus 15 og gjøre det bra i US Department of Agriculture soner 5 til 7.

•Plant en cover blomst som snikende flox over saffron pærene for ekstra blomst tid for at området ditt blomsterbed. Saffron har ingen problemer med sender skyter opp gjennom lav sprer planter, og ekstra dekselet vil også beholde din spirer gratis splashed rusk under en kraftig regn.

•Divide saffron pærer annethvert år å unngå overbefolkning. Nøye grave opp pærer i sovende sommermånedene og plante seks inches hverandre slik at veksten av nye pærer. På oppsiden og nedsiden av pærer kan være vanskelig å identifisere når de er tørre eller sovende med ingen stamme. Vanligvis bunnen av pære er flatt og oversiden vil vise tips av skudd. Røttene vil vokse i riktig retning selv om de er plantet opp ned.

•Plant pærer tidlig falle for blomster og høste høsten året. Saffron pærer vil vokse gresskledd ser klumper av skyter snart etter planting, og vil utvikle sterke røtter over vinteren. Skyter vokse opp til 24 inches høy om vinteren før sommeren dormancy, produsere nye blader og blomster følgende faller.

Tips og advarsler

  • Saffron pærer er sovende fra April til September og vil råtne lett hvis de er vannet overdrevet eller er plantet i et område med dårlig drenering. Pass lyspærer er plantet i godt drenert jord og bare vann når de aktivt vokser i tidlig om våren og høsten.
  • Saffron pærer tolererer ikke klima der svært tung sommer regn råde. Plant saffron i potter stedet for utendørs og bringe dem inne i sommer regntiden når pærene er sovende.