Hvordan å plante roser i beholdere

April 1

Rosenbusker er et fantastisk tillegg til noen bakgård eller landskapsarbeid. Men ikke alle har plass en full vokst rosebusk krever. I disse tilfellene kan du fortsatt nyte duft og skjønnheten av rosene uten Plasskravene av plante roser i beholdere.

Instruksjoner

•Velg en plassering for beholderen. Bestemme hvor mange potter du vil definere og hvor stor du vil de skal. Du må velge et space som har tilgang til direkte sollys for ca halve dagen og deretter skygge resten av dagen.

•Velg en beholder. Du vil vil ha noe som har god drenering og ikke blokkere opp eller bygge opp på drenering hullet. Porøse terrakotta Potter er best fordi de tillate luft å komme til røttene og har stor drenering. Men de fleste beholdere vil fungere; bare sørg for at den har god drenering og vil ikke bli for fuktig.

•Research roser. Sjekk ut de geografiske og klima bekymringer knyttet til hver bestemt steg rekke du vurderer. Velg din roses hva vil vokse i ditt område av landet og kjøpe dem til en barnehage.

•Mix plante jord (spesielt de som er laget for roser), gjødsel og mulch. Beholderen fylles 2/3 av veien med blandingen. Opprette en liten haug om en og en halv tommer høy i midten av beholderen. Plass steg over denne haugen. Hold på plass med én hånd. Med den andre hånden, fylle i beholderen med flere av jord blanding. Stopp 3 tommer kort toppen av beholderen.

•Et to ganger om dagen i en uke. Overvåke anlegget å sikre at det ikke synke inn i midten. Hvis det begynner å deretter trekke den litt og fyll i jord på sidene for å støtte rose. Legg et tynt lag mulch på jord etter en uke med god helse.

Tips og advarsler

  • Bruke en porus terrakotta-Potter fordi de har god luftsirkulasjon for røttene og renne godt
  • Ikke bruk en tung betong pott med mindre det er skikkelig drenering hullene i bunnen