Hvordan å plante Reed Canary gress

May 8

En staude gresset innfødt til Europa, reed canary gresset er grov stammet og broad-leafed. Dette gresset har et rykte for å være en invaderende arter som constricts vassdrag og vanning kanaler. Gresset kan også forverre allergier hos mennesker ved å produsere rikelig pollen. Men er reed canary gresset nyttig som en grovfôr avling som kan brukes som beite, ensilasje og høy og i tillegg kan fungere som Prydgress. Anlegget er også svært vinter-hardføre, ifølge University of Minnesota.

Instruksjoner

•Velg et område av verftet som er svært fuktig, fast og nivå tidlig på våren, fra midten av April til begynnelsen av juni. Reed canary gresset frø krever flere dager på kjølig temperatur og tilstrekkelig fuktighet for en høy andel av frø til germinate. Gå til potensielle frø sengen å se hvor langt din sko synker ned i bakken. Hvis skoen synker bare omtrent en tomme, er bakken klar å plante reed canary gress.

•Løsne jord å forberede den for planting ved å vri den over flere inches ned ved hjelp av en spade og trekke opp noen ugress i området. Ta en prøve av din jord til fylket direktenummeret kontoret å ha den testet for å se hva jord endringer kan du legge til.

Beste jord pH for voksende reed canary gresset er mellom 4.9 og 8.2. Bland i jorda rundt to inches av noen anbefalte endringer, for eksempel torv moss, med en hakke.

•Opprett grunne furer, eller rader, i din jord seng med hjørnet av en hakke eller rake. Spre reed canary gresset frø i radene med plante frø, sørge for at du frø på 1/4-tommers til 1/2-inch jord dybde å gi frø størst sjanse for å utvikle inn seedlings.

•Rake jord forsiktig over frøene. Test jord fuktighetsnivået med fingeren hver par dager, og vann reed canary gresset frø når jord føles tørr.

•Apply gjødsel til jord basert på anbefalinger av jord test. Sannsynligvis må du gi jord nitrogengjødsel årlig, fordi reed canary gress svarer best til denne typen gjødsel og i mindre grad til fosfat og kalium befruktning. Forvent reed canary gresset frø til germinate om to uker etter planting.