Hvordan å plante Potted Norge Gran trær

February 22

Hvordan å plante Potted Norge Gran trær

Norge Gran treet er opprinnelig fra Europa og trives i anlegget hardførhet soner 2 til 8, der det er minst 20 inches av nedbør per år. Soner 2 til 8 i USA er så langt nord som sørlige Alaska og så langt sør som Central Florida. Norge Gran trær er kjent som juletrær.

Instruksjoner

•Dig hullet stor nok så det blir rikelig med rom for røttene å spre. Det er bedre å grave et stort hull til alle røttene enn å kutte røttene til et mindre hull. Hullet skulle være dobbelt så bred og dobbelt så høy som på treet med rotsystem. Plante treet med fuktig røtter.

•Sett treet i hullet, spredt jevnt røttene og dekker dem med skitt så det finnes ingen luftlommer. Treet vil tørke ut hvis luftlommer. Plante treet slik at alle røttene er dekket og bare stammen vises over bakken.

•Et treet grundig slik jord vil pakke ned rundt røttene. Etter vanning, legge til mer skitt til bunnen av treet og vann det igjen.

Tips og advarsler

  • Plante potted Norge Gran treet når det er 3 til 5 fot i høyden for enkel håndtering. Legge til mulch rundt foten av treet for å beholde fuktighet og kontrollere ugress.