Hvordan å plante PostRock hvete

December 12

Hvordan å plante PostRock hvete

PostRock hvete er en hard red høsthvete patentert av AgriPro. Hvete vokser med hell i Midtvesten, deler av Washington state og sørover til Texas. Røde vinter hvete gjør utmerket mel for brød og andre bakevarer, og en liten tomt med et par pounds av frø skal gi nok korn for en hel familie. Prøv planting PostRock hvete som en dekkvekst i et område av hagen som er "hvile" fra forrige vegetabilske avlinger for å hindre erosjon. PostRock er motstandsdyktig mot noen ruster og mosaikk virus. Plante i høst, seks å åtte ukens før jorden fryser.

Instruksjoner

•Bruk rorkulten eller hage spade slå og aerate jord på webområdet planting. Bryte opp skitt klumper for hånd eller med spade. Rake eller håndplukke ugress og bergarter som slå opp og fjerne dem fra webområdet planting, deretter bruke flat kanten av raken for å glatte jord.

•Broadcast frø over forberedt planting området for hånd eller med en mekanisk hjul eller håndholdte frø sprederen. PostRock frø er relativt stor og lett å spre. En spreder gir jevnere tegnavstand frø.

•Rake handlingen å dekke frø med jord. Dekk PostRock hvete frø 1/4 tommers til 2 1/2 inches dyp. Noen frø kan forbli på overflaten av hagetegningen. Du kan dekke de frø med en snaut håndfull jord eller ignorere dem.

•Et planting sengen før det er fuktig, men ikke gjennomvåt. Holde plantene vannet, spesielt i perioder med tørke, men ikke la røttene bo våt eller de vil råtne.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke har kringkasting eller håndholdte sprederen, bruke en blikkboks. Hull store nok for frø å komme når du riste kan, deretter fylle det med frø og rist frøene ut over hagetegningen.
  • Fordi PostRock frø er sertifisert og beskyttet ved lov, bare kjøpe frø fra en lisensiert forhandler.