Hvordan å plante Picklebush agurker

July 10

Hvordan å plante Picklebush agurker

Den klassiske ser pickle du er kjent med ofte kommer fra agurk varianter som picklebush agurk. Fruktene av planten vokser på vinstokker som bare nå ca 2 fot i lengde, og produsere agurker som er ca 4 ½ inches lang. Picklebush agurk størrelsen gjør det et godt utvalg å velge for liten plass gartner. Det er også en svært produktiv plante, og du kan bruke din agurk for pickling oppskrifter eller i rå salater.

Instruksjoner

•Velg et område som blir full sol å vokse din picklebush agurker etter de siste frost. Bland 10-10-10 gjødsel jevnt i jorda med en hastighet på 1 pund per 100 kvadrat fot.

•Rake din jord i åsene som linjeavstand 3 fot fra hverandre i rader som er 4 fot fra hverandre. Plant fire frø i hver bakke på 1 tomme dyp. Space hver ætt 6 inches hverandre.

•Et planter en gang i uken av soaking jord. Tynn frøplanter når de får sitt andre sett med blader ved å trekke de to minste plantene på hver bakke. Tynn dem slik at det er ca 1 til 1 1/2 fot mellom hver frøplante.

•Trekk ugress for hånd slik at du ikke skade røttene av agurk plantene. Høste din agurker umiddelbart når de er 2-4 inches lang tid å oppmuntre flere frukter å utvikle.