Hvordan å plante Pecan trær fra frø

July 7

Som de fleste nøtter pack pekannøtter en næringsrik slag. De smakfulle nøttene har vist seg å senke kolesterolet, har høye nivåer av antioksidanter og beskytte hjertet. I tillegg til sine helsemessige fordeler, de er også brukt i matlaging og baking, og kan legges til alt fra velsmakende retter til søte desserter. Pekannøtter kan bli dyrt når fra store, men med tid og engasjement, kan plante en tree fra et frø og har rikelig av pekannøtter til en mye lavere pris.

Instruksjoner

•Samler opp pecan frø i høst sesongen fra oktober til November for å være forberedt på å plante frøene våren. Plasser frø i tørre omgivelser og la dem tørke. For å teste frøene for å se om de er klar til å gå videre til neste trinn, kan du prøve å bøye kjerne. Hvis det er det klar.

•Plasser frøene i poly poser i kjøleskap satt til 45 grader til våren.

•Fjern frø og tillate dem å nå romtemperatur ca 1 uke før du ønsker å begynne å plante.

•Soak frøene i vann for minst 24 timer før planting. Fjerne nøtter som har svulmet og har litt delt for planting. Tillate noen gjenværende frø å nå dette stadiet av fortsatt soaking før planting.

•Dig barnehage rader til frøene. Hver plass skal være ca fire inches dyp. Plass frø sidelengs i hullet. Tillate frø å få tilstrekkelig vann og sunline. Frøplante vil være ca 6 til 18 tommene lang av våren.

Tips og advarsler

  • Pecan trær må være beskjæres årlig for å hindre at greiner blir så lav til bakken at treet ligner en busk. Pecan treet løvverk bør sprayes regelmessig med en sink spray som de er utsatt for sink mangel. Ikke spray på dagtid som solen vil samhandle med sink kan forårsake blad brenne.