Hvordan å plante øst-Texas Pines

August 17

Furutrær vokser naturlig i verden, men også bli plantet for å legge et kongelig brennpunkt til ditt hjem og landskap. En stor del av Øst-Texas har et temperert klima som er godt egnet for furutrær. Regionen er hjemmet til rike furuskog der en håndfull furu treslag finnes, inkludert shortleaf pine og slash furu. Når plante dine egne unge furu, er det viktig å velge riktig område for planting og sjekke kvaliteten på jord.

Instruksjoner

•Test jord å sikre jord er frisk nok å støtte opp etableringen av treet. Test kits er tilgjengelig fra forlengelsen kontorer eller plen og hage leverandører. Furutrær må jord med en pH på 6.1 til 6.5.

•Dig opp og skru jord i en 7-fots radius fra hvor treet skal plantes. Jord i øst-Texas er ofte høy og leire og behov endring. Bland i ca 1/3 kompost økt drenering potensialet i jord. Hvis pH er for høy, kan du legge til svovel. Bruke 48 oz. per poeng som pH må senkes. Hvis pH er for lav, Legg hydrert kalk. Bruk 14 oz. per poeng som pH må heves. Pack jord ned fast.

•Plant treet om våren, når de kalde morgenene begynner å avta. Grave et hull som er samme dybde som roten ballen og tre ganger så bredt. Hvis røttene komprimeres, skyll roten ballen med vann og løsne røttene litt med fingertuppene. Plasser roten ballen i hullet og fylle hull halvveis med jord. Vann hullet grundig, fylle resten av veien, pack jord semi fast så vann det igjen. Toppen av rot ballen bør dekkes med ca 1 tomme jord.

•Stake treet hvis det er en sapling og du er i en del av Øst-Texas hvor vinden er en bekymring. Binde treet til en eierandel på et tidspunkt minst en tredjedel ned fra toppen av treet. Bruk fleksible uavgjort, for ikke for å begrense naturlig bevegelse og vekst.

•Et treet regelmessig bare under tørre perioder, og bare til det er opprettet. Selv om Øst-Texas mottar mer regn enn resten av staten, perioder med tørke kan oppstå.