Hvordan å plante orkideer med andre planter

December 12

Hvordan å plante orkideer med andre planter

Fire kategorier av orkideer finnes. Asepiphytes, eller luft anlegg, er typen som vokser på trær. Orkideer som vokser på steiner kalles lithophytes. Saprophytes er orkideer som vokser i mulch og terrestrials anker seg i jord eller sand. Fordi de ikke vokser i jord, når planting orkideer med andre planter kan ikke du bare gruppere dem sammen i en container eller potten. Det betyr ikke at du kan plante orkideer med andre planter, men det er bare at en litt uvanlig tilnærming må tas.

Instruksjoner

•Gather et utvalg av planter å vokse med din orkideer som skal dyrkes i jord ennå ellers krever samme vilkår som orkideer. Orkideer trenger minst 12 timer med sollys om dagen og om vinteren trenger ofte en vokse lampe å sikre at de får sine kvote. De må også være plantet i et sted som har god drenering så ikke de bli vannfylte.

•Prepare en blomst seng ved å snu jorden mens en god porsjon kompost. Plante frø eller stiklinger som skal dyrkes i jord i sengen du har valgt. Vann dem grundig og la dem til å spire. Blomsterbedet må være i en posisjon i hagen som har fullt sollys. Hvis blomsterbedet ligger på en skrå område, fungerer dette vel som det vil sikre gode vann drenering.

•Når plantene har vokst en tomme eller så mulch senger. Mulch holder temperaturen på jorda litt forhøyet og konsekvent, og det hindrer at ugress vokse rundt nystekte plantet frø. Mulch fungerer også som den perfekte verten for din orkideer.

•Gather mulch som er sterk nok for orkideer å klamre seg til. Barken er sterk, gjør en utmerket mulch, er lett tilgjengelig og de fleste varianter av orkideer er asepiphytes, som betyr at de vil vokse på trebark. Fjerne en liten mengde Barken av trærne i hagen eller kjøpe det fra en hage butikk.

•Plasser et tommers tykke lag av bark i blomsterbedet rundt de eksisterende anleggene. Hold orkidé lyspærer over barken så røttene henge ned og plassere flere bark rundt røttene til røttene er plantet i bark og pærene er utsatt på toppen. Vann kort. Når orkideer vokser godt, gi dem en liten mengde flytende gjødsel.

Tips og advarsler

  • Moss er en annen effektiv mulch som orkideer vokser godt.
  • Overwatering orkideer vil skade dem.