Hvordan å plante & omsorg for japansk Maple trær i DeSoto, Texas

March 26

Hvordan å plante & omsorg for japansk Maple trær i DeSoto, Texas

Japansk maples (Acer palmatum) er plantet i grupper eller som et enkelt prøven anlegg i DeSoto, Texas. De er løvfellende og vokse sakte til 25 fot. De har attraktive grå bark som legger til vinteren interesse, men deres enestående særpreg er flere lobed fargerike bladene. Disse bladene er rød, grønn eller oransje i vekstsesongen, men blad fargen forsterker i høst, når de er enestående i landskapet. Mens japanske maples kan startes fra frø, er de fleste varianter podet for å produsere bestemte egenskaper, for eksempel blad.

Instruksjoner

Finne et sted å plante en japansk maple som får fire å seks timene av morgensolen eller dappled skyggen hele dagen. Japansk maples anses en understory treet som vokser i skyggen av løvtrær eller på den østlige utkanten av en skog. De vokser ikke bra i varme, tørre, vind steder.

Japansk maples foretrekker fuktig, godt drenert jord med organisk materiale. Den beste tiden å plante japanske maples i DeSoto, Texas er i høst, vinter eller veldig tidlig på våren når treet er sovende og det vises ingen nye knopper. For maksimal vekst trær plass japansk maple 10 fot fra hverandre. Men kan de grupperes så nært som 36 inches.

•Prepare plante området ved å løsne jorden til en dybde som er dobbelt så dypt som den primære delen av japansk maples du plante og tre ganger så bredt. Bland godt råtnet kompost i løsnet jorden til jord til kompost er halv kompost og halv jord.

•Dig et hull i kompost og jord blanding stor nok til å imøtekomme roten systemer av japanske maples du plante. Hullene skal være dypt nok til at japanske maples er plantet på samme nivå som de er plantet i deres beholdere.

•Fjern japanske maples fra beholdere nøye. Voldsomt ikke dra trær av beholderne ved hjelp av stammene som et håndtak av øyet. Dette vil trekke delikat røtter fra stammene. Hvis du ikke kan skjære beholderen fra planter, trykk sidene av beholdere til roten systemer er løsnet og skyv trær av beholderne ved å ta tak i bagasjerommet. Spredt ut noen røtter omringe roten ballen og hente treet med rotsystem å plassere den i planting hullet. Fjern ett tre om gangen fra deres beholdere slik røttene ikke tørker ut.

•Legg vann i planting hullene som du fylle hullene med kompost og jord blanding. Dette hindrer dannelsen av luftlommer rundt roten systemer. Når hullene er fylt, skal jord nivå være det samme som det var i planting beholdere.

•Plasser et 3-tommers lag mulch rundt foten av nyplantede japansk maple trær. La 2-tommers mellomrom mellom trærne og mulch slik råtnende mulch ikke spre mugg på treet. Mulch skal spres i en radius på 32 inches rundt hvert tre.

•Et japanske maples ofte måtte holde jorda litt fuktig, men ikke vannfylte i vekstsesongen. Under sovende sesongen som er vinter i DeSoto, Texas, ikke vann treet med mindre vinteren er usedvanlig tørre.

•Fertilize treet begynner når knoppene begynner å danne tidlig på våren og fortsatt gjødsling til midten av August, når veksten begynner å avta. Bruke gjødsel merket for syre-elskende planter. Gjødsel for syre-elskende planter er vanligvis selges som camellia og asalea mat. Bruke gjødsel bare som anvist og aldri over gjødsel eller gjødsle oftere enn anbefalt på gjødsel beholder etiketten.