Hvordan å plante & omsorg for Huckleberry busker

September 17

Hvordan å plante & omsorg for Huckleberry busker

Huckleberry busker vokse opp til seks fot høy og produserer spiselig bær som blåbær. Forskjellen mellom blåbær og huckleberry, er imidlertid at huckleberries har 10 store frø, gjør det vanskeligere å spise, mens blåbær har mange små frø. Som ulike arter av huckleberry er hardføre i ulike regioner, må du være forsiktig når planting en huckleberry å betrakte arter og se hvis den tåler temperaturer i din region. Planting og omsorg for bush er ikke vanskelig så lenge du vet hvordan å skape det rette miljøet for planten din.

Instruksjoner

•Velg et område å plante huckleberry bush. Den skal plasseres i godt drenert sandholdig leirjord eller leirjord jord og full sol eller delvis skygge.

•Test jord i tidlig på våren med en hjemmebane test kit eller ved å bringe en prøve til en hage. PH-nivået bør falle mellom 4.0 og 6.0, som er ganske surt. Hvis det er over dette, vil du begynne å jobbe elementær svovel i jorden med en spade omtrent et år før planting bush. Hvis du er under tidspress, noen dager vil være nok, men du må holde innlemme svovel i jord å holde ned pH over livet til anlegget.

•Dig hull to ganger bredden av huckleberry's rot ballen og dyp det samme som rot ballen høyde. Plass bush i hullet og etterfylle jord rundt anlegget røtter. Tamp jorda rundt anlegget og vann, gir det en god soaking.

•Et huckleberries daglig i tørre perioder, holde unge planter fuktig men ikke gjennomvåt. Når de begynner å slå rot og vokse sin egen, kan du redusere mengden av vann til en eller to ganger i uken. Vann om morgenen og prøv ikke å få noen løvverk våt. Betal spesiell oppmerksomhet til huckleberry buskene i tørke, selv om de er etablert.

•Fertilize buskene med en vannløselig gjødsel. University of Idaho foreslår å bruke gjødsel med 20 prosent nitrogen, fosfor og kalium (20-20-20) i løpet av våren og sommeren månedene. Følg instruksjonene på pakken for programmet og Sikkerhetsanvisninger.