Hvordan å plante oliventrær

January 7

Oliventrær er eviggrønne trær med lite blomster krem og svart eller brun frukt, avhengig av hvilken type. Vokser opp til kan 50 fot høye og 30 fot bred oliventrær leve å være 500 år, ifølge California sjeldne frukt dyrkere. Hvis du har tenkt å transplantere dine oliventre til et annet sted inne din gårdsplass, gjøre det mens treet er fortsatt ung og har etablert seg i sin nåværende beliggenhet. Fordi den er et eviggrønt tre, bør det være plantet på sensommeren tidlig falle for å unngå mulig browning vinteren hvis flyttet etter bakken har frosset.

Instruksjoner

•Conduct en jord test på den nye plasseringen før du graver hull for å kontrollere at pH-nivået ikke er høyere enn 8.5. Senke pH-nivået hvis nødvendig med svovel, bruke det anbefalte beløpet innhentet fra resultatene av testen. Oliventrær kan tolerere alle jord typer så lenge det er godt drenert. Unngå plante i bunnen av bakken som samle regnvann samt nær betongfundament, fordi oliven kan la permanent flekker hvis de faller på betong.

•Measure i bagasjerommet diameter å avgjøre hvor stor en grøft å grave rundt i. Grave 12 inches per tomme av trestamme diameter. For eksempel hvis nyplanting en ung tre som er 2 inches i diameter, en 24-tommers grøft gravd dypt og bredt burde holde. Dette sikrer hele roten ballen er fjernet.

•Løft opp roten ballen ut av bakken nøye om skade røttene. La jord på røttene og pakk roten ballen i fuktig burlap å holde jorda fuktig. Transport treet til den nye plasseringen ved å dra på en gammel ark eller trillebår. Be om hjelp hvis treet er for tung.

•Dig et hull i det nye området tre ganger på størrelse med rotsystem. Pakk burlap fra rundt røttene og plasser treet i hullet på samme dybde i den forrige plasseringen.

•Fyll hullet med jord, trykke fast rundt røttene. Vann dypt til vann puddles på toppen. Kontroller jorda daglig for å sikre at det forblir fuktig. Vann dypt hver 10 til 14 dager.