Hvordan å plante Oklahoma judastre i Fresno, California

October 6

Gartnere i Fresno, California, som er på utkikk etter en dekorativ treet vil kanskje vurdere Oklahoma judastre (Cercis reniformis "Oklahoma"). Selv om det ikke er et stort tre - ultimate høyde er 20 til 25 fot - gir det nok av skyggen og masse farger. Våren, er Oklahoma redbuds dekket av små røde blomster som gir måte etter flere uker til rosa løvverk som til slutt blir grønt. Nøkkelen til suksess i å plante Oklahoma judastre i Fresno blir det i bakken tidlig nok slik at den har rikelig med tid bli etablert før sommeren varmer opp.

Instruksjoner

Finne et egnet sted for Oklahoma judastre treet. Selv om det krever vanligvis en hel dag med solskinn, på grunn av varmen i Fresno sommeren, velge en plassering hvor treet har ettermiddag skygge.

•Soak jord i en 1-fot plassen området der du vil være planting treet, tre dager før planting. Jord skal våt til dybden vil du være planting treet. Avhengig av hvor mye regn har det vært i området Fresno jord kan være vanskelig og tørr, så en soaker slangen kan være den beste måten å levere vannet dypt.

•Dig et hull som er samme dybde og tre ganger diameteren på Oklahoma judastre treets rot ballen. Bruk en høygaffel eller hagearbeid gaffel for å skrape sider av hullet for å gjøre det enklere for treets røtter å trenge jord.

•Plasser treet 's røtter i hullet og spre dem ut i alle retninger. Fylle hull halvveis med jord og deretter fylle hullet med vann. Vente på vannet renne og deretter fylle hullet med jord. Trykk lett rundt foten av treet med føttene til å fjerne eventuelle fanget luftlommer.

•Et Oklahoma judastre treet til jord er mettet.

•Fyll 3-tommers lag mulch på jord, 6 inches av treets brystkassen og spre den ut i en 3-fots radius rundt treet. Mulch vil beskytte den judastre røtter fra varmen av typisk Fresno sommeren og det hjelper jord være fuktig, slik at du kan kutte ned på vanning.