Hvordan å plante Muscadine druer i Mississippi

November 22

Muscadine drue lianer (Vitis rotundifolia Michx) i Mississippi og har tilpasset varme fuktige klimaet i det sørøstlige USA. De dyrkes frukt, som spises fersk eller gjort i fersk juice, bevarer eller bakevarer. Frukt har en tøffere hud enn tamme vindruer, og inneholder opptil fem vanskelig frø. Det er forbedret varianter av muscadine druer, som Black Beauty og Carlos, med større frukt og ulike nivåer av kald hardførhet. Noen forbedrede varianter er også self-fertile, betyr at de ikke trenger en pollinator plantet nær ved for å produsere frukt.

Instruksjoner

•Ta en jord test for å finne ut hvilke endringer er nødvendig i din jord for optimal muscadine drue produksjon. Ta jord testen ett år før planting for å gi deg tid til å forbedre jorda og justere pH om nødvendig. En jord pH på 6.5 er beste pH for voksende muscadine druer i Mississippi. Ta kontakt med din lokale landbruk forlengelse office for jord testinformasjon og anbefalte varianter av muscadine drue lianer.

•Velg en nettsted for planting muscadine drue lianer. Området bør ha dypt godt drenert jord. Muscadine drue planter kan ikke leve i vannfylte jord. Området skal også ikke i alle skyggen, skyggen reduserer produksjonen og fører til sykdom problemer. Et område med eksponering for minst åtte timer sollys hver dag er ideell for voksende muscadine druer i Mississippi. Når etablering størrelsen på tomten din voksende, husk muscadine drue lianer linjeavstand 20 fot fra hverandre. Rader med nord til Sør retning gir mest sollys i planter.

•Clear bort noen ugress, busker eller noen annen vegetasjon som skygge planter eller konkurrere for fuktighet og næring. Pulverisere jord til en dybde på 24 tommer med en tiller å løsne jorden. Løs jord hjelper plantene utvikle en omfattende rotsystem.

•Incorporate anbefalt jord endringer på jord testen over det øverste laget av jord. Til endringer i de 8 inches jord.

•Still innlegg som skal brukes som trellises hver 20 fot nedover radene. Begrave innlegg 3 fot dypt i jorden, sørge for at den synlige delen av innlegget når 5 fot over bakken. Å legge innlegg etter at plantene aktivt vokser vil skade rotsystemet av planter. Innleggene kan være av metall eller tre. Du kan legge til espalier wire nå eller vente til begynner å vokse. Rader skal minst 12 fot fra hverandre. Avhengig av operasjonen må radene være bredere til høsting og sprøyting maskiner.

•Velg riktig rekke muscadine druer å vokse avhengig av plasseringen i staten Mississippi og hvordan din druer skal brukes når de høstes. For eksempel forskjellige varianter har forskjellig motstand å kulden temperatur og noen er mer egnet for fersk spise enn andre. Lokale fylke landbruksprodukter forlengelse kontoret vil ha en liste over de beste variantene å vokse i din kommune.

•Dig et hull med spade som passer hele rotsystemet av anlegget ved siden av hvert innlegg. Røttene ikke overfylt eller pakket rundt roten ballen mens plante.

•Plant vinrankene våren, før knoppene begynner å hovne opp, på samme dybde som de ble plantet i deres voksende beholdere. Hvis planting nakne-rot prøver, nyte røttene i en bøtte med vann en time før planting. Se etter forrige jord linje nederst på den største stammen på bart-rot planter å se forrige planting dybden. Spredt for hånd noen røtter er vridd, pekende oppover eller omringe roten ballen etter plantene i planting hullet.

•Legg vann inn i planting hull mens jord for å opprette en forsegling av jorden rundt røttene av muscadine drue planter mens plante.

•Et nye planter som måtte holde jorda fuktig, men ikke våt, før de er etablert. Når aktivt vokser planter, trenger de 6 til 8 gallon av vann per plante hver dag under frukt produksjon. Etter innhøsting, søke nok vann til å holde løvverk sunn.