Hvordan å plante Moringa Oleifera

February 17

Hvordan å plante Moringa Oleifera

Moringa oleifera er en allsidig anlegg, som tilbyr nesten alle deler som matkilde eller andre produkter nyttig til folk. Denne varmen kjærlig, motstandsdyktig mot tørke og lett å vokse treet er innfødt til Nord-India. Imidlertid er Moringa nå ofte funnet i andre tropiske og subtropiske områder av Afrika, Latin-Amerika, Filippinene og Asia. Disse trærne kan dyrkes fra frø. Moringa spirene og saplings objekt heftig blir forstyrret og transplantert, så det er best å plante frø permanent steder der du vil ha dem til å vokse. Velg en godt drenert sandy området i full sol.

Instruksjoner

•Dig hull 1-fots dyp med 1-fots diameter. Bland en del komposteres kua gjødsel med tre deler jord fjernet fra hullet.

•Fyll tomme vann i bunnen av hullet og la den suge i jorden. Etterfylle hullet om halvveis med løs jord og kompost blanding og fast det lett. Legge til flere etterfylle til hullet er omtrent en tomme av er full. Fast lett igjen og Legg til en annen ½ tomme på løs jord blanding.

•Plasser tre til fiveMoringa oleifera frø på overflaten av jorden, slik at de er minst to inches hverandre. Dekke dem med ¾" løs jord blanding. Forsiktig klappe jord veldig lett for å sikre frø på plass, men ikke Pakk den.

•Et av Moringa frø med en langsom vedlikeholdslading for ikke å forstyrre seg. Holde jorda så vidt fuktig, men aldri våte eller dryppende. Frøene bør begynne sende opp nye skudd i fem til 14days.

•Thin ungtrær når de er rundt fire til seks inches høy. La den sunneste, mest robuste enkelt sapling i bakken og fjerne alle de andre. Fortsette å vann sparsomt, akkurat nok til å holde jorda tørker ut.

Tips og advarsler

  • Selv om Moringa oleifera kan dyrkes fra borekaks, med mindre du bor i et område der de vanligvis er dyrket, kan stiklinger være litt vanskelig å komme med.