Hvordan å plante Morel sopp

February 19

Hvordan å plante Morel sopp

Kresen morel sopp krever nøyaktig jord, temperatur og fuktighet nivåer for å produsere de spiselige frukt organer som sopp jegere vurdere delikatesser. Derfor er det ofte vanskelig å overføre morel sopp å oppmuntre til større avkastning jaktmarker, og for å utbre ekstra morel sopp patcher nærmere en jeger hjem. Om vellykket avkastning er avhengig av spesifikke, streng og mystisk, er spre morel sopp sporer å oppmuntre de høyere avkastning og utvikling av nye patcher relativt lett.

Instruksjoner

•Samler opp vill morel sopp fra deres naturlige steder å bruke sporer fra disse sopp overføres flere sopp. Søk i skogen nær hjemmet ditt, eller på staten og nasjonalparker at sopp jakt. Morel hot spots inkluderer området av Ask, falt og råtnende logger, og i områder nylig brent i skogbranner.

•Skjære den fruiting organer - de stammer og caps - morel sopp på bakken, røres undergrunnen roten av sopp. Sammenkoblede rotsystem morel sopp kan spre over store deler av skogen og forplanter mer effektivt hvis du lar dem intakt når høsting frukt organer.

•Plasser høstet morel sopp i mesh dagligvarer poser eller lage din egen pustende poser fra røde mesh sekker inneholder poteter og løk på dagligvarer butikkhyllene. Den åpne konstruksjonen av poser hindrer moreller svette som de ville i plast dagligvarer poser og lar morel sporer falle til skogbunnen fortsetter morel jakt. Dette vil oppmuntre høyere avkastning av moreller på jakt området.

•Spread morel sopp på gamle håndklær, sengetøy eller aviser tørke. Plass sopp så de ikke berører. Soppen tørr, vil sporer falle til håndklær, sengetøy eller aviser, lage gule og brune flekker.

•Fjern og tørket sopp for lagring. Ta håndklær, sengetøy eller gamle aviser utendørs og riste morel spores, over et område du har tenkt å bruke som en ny morel lapp. Aviser med soya-basert blekk som ikke inneholder kjemiske tilsetningsstoffer kan være spredt på bakken og dekket med et lag av skogen jord og råtnende blader. Dette laget av rotting bladene er full av næringsstoffer og mineraler nødvendig å oppmuntre vekst og etterligne morel's naturlige habitat.

Tips og advarsler

  • Frukt likene av morel sopp vises kanskje ikke det første året etter spre spores, men kan ta to eller flere år å produsere. I tillegg vises moreller helt i noen år og tynt i andre.