Hvordan å plante Mondell furutrær

June 9

Mondell furu, eller "Pinus eldarica," er en middels stor furu som stammer fra den østlige Middelhavsregionen. Det kan vokse til over 100 fot i høyden med en trestamme diameter av mer enn 3 feet. Mondell treet er et kommersielt viktig kilde til tømmer i sitt opprinnelige område. Den er dyrket som en dekorativ treet i USA. Denne furu vokser lett fra frø, og eldre Mondell pines krever lite omsorg.

Instruksjoner

•Fyll seed skuff med potting jord og sår Mondell furu frø direkte på jord. Dekk frøene med akkurat nok jord å holde dem ut av lys. Plass et 1-tommers lag mulch over jorden.

•Hold frø skuffen i romtemperatur eller varmere. Vann jord ofte for å holde jorda fuktig, men ikke la den bli vannfylte. Frøene skal spire i 2 måneder.

•Reduser slitasjen vanning frekvensen og øke mengden av vann en gang Mondell pine frø begynner å spire. At overflaten å bli helt tørt før vanning, så vannet grundig for å sikre at vannet blir røttene.

•Fjern de mindre Mondell pine planter fra frø brett tillate full sol mellom gjenværende seedlings.

•Velg en utendørs planting nettsted for Mondell furutrær. De vokser best i områder der den laveste temperaturen i løpet av året er mellom minus 20 og 20 grader Fahrenheit. Mondell furutrær tåler dårlig jord så lenge det har god drenering. Disse trærne foretrekker nøytral til litt surt jord.

•Transplant seedlings våren til den eksterne plasseringen når de er minst 6 inches høy. Vann seedlings med en minst 1 tommers vann per uke i vekstsesongen. Mondell furutrær bør fullt fastsette deres rot system i de første to voksende sesongene.