Hvordan å plante Magnolia trær fra et frø Pod

October 30

Hvordan å plante Magnolia trær fra et frø Pod

Overføre magnolia trær fra frø hvis du har tid til å vente. Magnolia vokst fra stammen borekaks pleier å blomstre i tre til fem år, ifølge Texas A & M University, mens de vokst fra frø kan ta opp til 15 år å blomstre. Noen ganger vil du se frivillige magnolia seedlings under en modertre. De vokste sannsynligvis fra frø over en periode av år. Samle og forberede magnolia frøkapslene nøye, litt fart på denne prosessen.

Instruksjoner

•Samler opp magnolia frukt når den modner i frø kjeglene i September og oktober. Frukt blir rødlig, opp til 3 inches lang, tørr og vanskelig å ta.

•Lay frukt på et ark eller to av avisen tørke ytterligere. Når de er klare, vil de åpne opp. Rist ut frøene i en liten bolle med varmt vann i 24 timer. Skyll hver fire-fem timer for å fjerne de frø strøk.

•Give frø en endelig skyll. Fylle en plastpose med en fuktig blanding av like deler torv og sand og bland frøene i den. Forsegl posen og Legg i kjøleskapet for vinteren. Denne prosessen kalles kald lagdeling, etterligner utendørs og er nødvendig for magnolia spiring.

•Plant magnolia frø våren. Fylle et frø brett med potting jord og dryss frø blandingen fra plastposen øverst. Dekk med 1/4 tommers av fuktig potting jord, tamping den ned for å sikre god kontakt frø med skitt. Holde en varm, solrik rommet, holde jorda jevnt fuktig til spirende skjer i to til fire uker.

•Kopiering personlige planter i potter egen jord når de når en høyde på 2 inches. Ta dem utenfor for å acclimate i et beskyttet område som får 50 prosent solen per dag (delvis skygge). Overføre til landskapet i sensommeren.

Tips og advarsler

  • Ikke prøv å plante gress under magnolia trær. Deres grunt, fibrous røtter lage for mye konkurranse for næringsstoffer for gresset å overleve.
  • Ikke overvintrer magnolia frø ved romtemperatur. Frø vil miste sin levedyktighet uten kaldt lagdeling.