Hvordan å plante Kiowa bær

October 16

Vanlige blackberry anlegg, eller Rubus løvskog, er en vanskelige vinranke som produserer en samlet frukt inneholder mange mindre drupelets. Mange varianter av bjørnebær er 1/2 tommers eller mindre i lengde, men Kiowa blackberry kan være opptil 3 inches i lengde. Denne varianten er populært med kommersielle dyrkere og privat gartnere for store frukter størrelsen og lenge vekstsesongen. Bønder vanligvis overføre Kiowa blackberry med canes, i stedet for å vokse det fra frø.

Instruksjoner

•Velg en plante nettsted for Kiowa bjørnebær i full sol å få raskest vekst. Denne varianten av blackberry vokser som en flerårig i United States Department of Agriculture hardførhet soner 5 til 8. Dette betyr Kiowa blackberry er hardføre i områder der den laveste temperaturen vinteren er mellom minus 20 og 20 grader F.

•Løsne jord i området planting til en dybde på ca 6 inches. Kiowa bjørnebær tåler en rekke jord typer, så lenge den har god drenering.

•Plant Kiowa blackberry canes til et dyp lik 1/2 sine lengde, som vanligvis er ca 6 inches. Plass canes ca 4 fot fra hverandre, og fast jorden rundt canes til å holde dem stående. Plante minst 5 canes i hver rad, slik at de kan støtte hverandre idet de modne.

•Apply 2 inches av organisk mulch rundt Kiowa blackberry canes å holde på fuktigheten. Gi canes 1 til 2 inches av vann i vekstsesongen våren og sommeren.

•Plasser en 4-fots innsats ved hver Kiowa blackberry stokk. Knytte hver stokk til eierandelen med fleksible hyssing å holde den stående som den vokser.

•Fjern døde og syke canes med beskjæringssakser i løpet av høsten når Kiowa blackberry er sovende. Beskjære sunn canes 4 fot i høyden for å øke sin frukt produksjon.