Hvordan å plante kinesiske Dogwood nær en innkjørsel

March 24

Trær av alle typer bringe skjønnhet og strukturen til et hjem landskap, med sine høye, uniform og varige vekst. Kinesiske dogwoods (Cornus kousa var. chinesis) er spesielt dekorative i hager, med kremet blomster våren sommeren og røde bringebær-liker frukt. Kinesisk dogwood løvverk toner fra mørk grønn sommeren til rødt og lilla høsten. Disse trærne er relativt små på bare 15 til 20 fot i høyden og spredning, og gjøre det bra i radene innkjørsler eller baner. Gi dem tilstrekkelig plass å unngå forstyrrelser, med den riktige jorden for vekst.

Instruksjoner

•Plant kinesiske dogwood saplings tidlig på våren, rundt de siste frost av sesongen. Hvis saplings bareroot, plante dem mens de er fortsatt sovende, så snart jorda er gjennomførbar.

•Velg nettsteder minst 10 fot fra oppkjørselen med morgensol og ettermiddag skygge for de kinesiske dogwoods. Denne avstanden holder tree røtter skjemaet bryte gjennom grunnlaget for oppkjørselen. Plante trær bare i områder med effektiv helårig drenering.

•Prepare et 2-fot-diameter nettsted for hver kinesiske dogwood sapling, på 10 til 15 fot i raden for flere plantings. Grave i de 12 inches jord på angitte området, fjerne steiner og ugress og bland jord. Innlemme 4 til 5 inches av kompost i naturlige jord å bygge løs, rask-drenering og moderat fruktbar jord.

•Dig hull dyp og bred nok for saplings' rotsystem. Spre røttene i hullene og dekke dem med jord. Bruk fingrene og hendene for å innarbeide jord rundt røttene for god kontakt og etablering.

•Et hver sapling grundig å bosette jorden rundt røttene og oppmuntre til etablering.

Tips og advarsler

  • Kinesisk dogwoods overleve i amerikanske Landbruksdepartementet hardførhet soner 5 til 8. Viser de gode sykdomsresistens og moderat salt motstand.
  • Kinesisk dogwoods krever regelmessig vanning men litt andre omsorg.