Hvordan å plante kaktus stiklinger

November 18

Kaktus er spiny, ørken-bolig planter med tøffe ytre skall. De kommer i alle former og størrelser, mange stikkende frukt og fargerike blomster. Kaktus seg også variere i farge, fra nyanser av grønt til lys oransje og sjokkrosa. De er et godt anlegg for tørre områder i full sol, eller svært lite vedlikehold innendørs planter. Kaktus kan overføres fra frø, men vokse større raskere hvis overført fra borekaks. Dette er en enkel måte å utvide din kaktushage samtidig som at du får akkurat hva slags planter du vil.

Instruksjoner

•Skjære en kaktus gren på til å unngå å skade moren anlegget. Bruk en skarp kniv for planter eller en liten så for større anlegg med tøffe skjeletter.

•Lay skjæring på avis i en varm og tørr sted for seks til 14 dager før en callus danner over klippekanten. La skjæring blir tørr, men ikke innskrumpet. Dette sikrer at kutte ikke råtner plantet.

•Fyll en terracotta gryte med kaktus potting jord blanding. Kontroller at potten har avrenningshull; dempe jord veldig lett. Dis overflaten, hvis mulig. For mye fuktighet får mold på skjæring.

•DIP skjæring i heie hormon. Flytende hormon forhindrer at behovet for å dempe kutte med vann. Begrave bunnen 2 inches av skjæring i jord. Ikke vann i to uker, og deretter vann like før det øverste laget av jord er fuktet.