Hvordan å plante jordbær planter i sonen 8

October 4

Hvordan å plante jordbær planter i sonen 8

Jordbær er sommer all-stars jordens frukt. Disse velsmakende røde bær kan spises av vintreet eller brukt til å lage syltetøy, pai, iskrem og rister. Sonen 8 spenner over store deler av sørlige forener USA og Storbritannia. Varme dager og kalde netter er karakteristisk for dette området hvor frukt vokser relativt lett. Jordbær kan dyrkes i containere, hengende plantasjeeiere eller bakken oppdateringer i denne sonen.

Instruksjoner

•Decide hva slags jordbær du ønsker å vokse. Det er to hovedtyper av jordbær, juni-bærer og noensinne-bærere (dag-nøytrale). Juni-bærere produserer en stor avling for ca 2 til 4 uker våren og noensinne-bærere produsere jordbær alle sommer og høst, men samlet produserer omtrent like mye bær som juni-bærere. Populære varianter av juni-bærere er Earliglow kjent for noen av de beste smaken og juvelen, Allstar og Redchief. Populære varianter av noensinne-bærere er hyllest og Tristar.

•Velg et område som mottar full sol og samler ikke stående vann. Stående vann øker sjansen for din jordbær bli syk. Terrassert åssider eller opp hagen senger er ideelt.

•Prepare jord. Hvis din jord ikke renne godt eller hvis den inneholder mye av leire, kan du vurdere å plante din jordbær i opp senger. Bruk en rik leirjord jord der jordbær har ikke vokst i minst 3 år. Hvis du plante i hengende container eller liten beholder på verandaen din, fyll med løst pakket, rik jord.

•Plant jordbær planter i rader som er minst 4 fot fra hverandre, med planter plassert 1 til 2 fot fra hverandre i hver rad for juni-bærer varianter. Plante noensinne-bærere eller dag-nøytrale minst 6 inches fra hverandre i rader som er ca 1 fot fra hverandre. Hvis planting i en liten beholder hage eller hagen fat, vil du sannsynligvis bare passer ca 2 til 3 planter. Kontroller at kronene av plantene ikke er begravd under jorden, men også Utsett ikke røttene. Ikke bruk gjødsel; røttene er følsom og vil brenne. Gjøre dette en gang mellom mars og mai.

•Et plantene daglig. De skal få minst 1 tommers vann uken mens modning. Husk, de skal i et område som drenerer godt, så selv om du vann dem ofte, de skal aldri sit dynket i lang tid. I sonen 8, temperaturen kan være ganske varmt i midten av sommeren og fuktighet kan fordampe raskt. Mulching er nyttig i disse områdene.

•Dekk bakken rundt jordbær planter og dekker delvis planter i et lag av halm mulch slik at de ikke bli svidd. Halm mulch hjelper for å stabilisere jord temperatur i hele dagen og natten.

•Ikke la plantene dine til overpopulate. De kan enkelt menneskemengder seg ut og produserer ikke store frukter. Jordbær produsere løpere som trenger å bli trukket inn i raden. Løpere vil vokse røtter, produsere en ny plante. Fjern alle løpere som det er ikke rom for. Fjern alle løpere som er produsert etter August, da dette ikke vil ha nok tid til å produsere et godt anlegg.

•Bevegelsessensoren bær som modnes. Ikke la overmoden bær sitte på Vines; Dette kan tiltrekke feil. Juni-bærere vil frukt våren sitt andre år, og de fleste dag-nøytrale vil frukt 3 måneder etter planting.

•Dekk planter helt med halm en dag eller to etter den første frosten høsten. Dette vil hjelpe beskytte dem gjennom vinteren.