Hvordan å plante høsten

August 31

Hvordan å plante høsten

Når du tenker på plante blomster og grønnsaker, tenker du sannsynligvis av våren, med bilder av fersk ny vekst og duftende blomster. Våren er det vanligst tid for planting, men mange blomster og grønnsaker kan plantes i høst for våren blomstrer eller en tidlig start til grønnsaker. Ikke alle planter vil overleve harde vintre, så fall planting ikke er alt, men med litt tid og planlegger du kan plante fall pærer og grønnsaker.

Instruksjoner

•Plant faller pærer for en visning av farger om våren. Disse inkluderer tulipaner, crocus, påskeliljer, hyacinths, iriser og liljer. Generelt plantet i sen høst før bakken fryser, høsten pærer dukke opp når snøen smelter våren, skaper en dramatisk utfoldelse av fargen. Følg planting instruksjonene som følger med den bestemte pærer du ønsker å vokse (se link i ressurser).

•Consider plante hvitløk, sjalottløk, gressløk og løk i høst. Selv om de kan plantes på våren, vil de produsere større lyspærer med robust smaken hvis plantet i sen høst før bakken fryser. Høste unge pærer tidlig på våren, og la noen å vokse til modenhet på sommeren.

•Plant erter sent høsten. Mulch med halm eller høy å beskytte dem mot frost om vinteren. Avdekke tidlig på våren. Erter vil spire og vokse våren. Noen frø kan råtner i jord, men plante erter høsten gir deg et forsprang på våren hagen.

•Prepare wildflower senger høsten ved å fjerne all vegetasjon i området og kringkasting wildflower frø. Fukt jord og dekke med høy eller halm å hindre fugler fra scavenging frøene. Mange wildflower frø krever kaldt lagdeling. Planting høsten forbedrer spiring og tillater dem å starte vokse når værforholdene er ideelt.

•Velg blomstrende stauder som peoner i høst. Handle barnehager og hagearbeid butikker for stauder. Du kan ofte finne disse på rabatt prisene i høst, som de fleste gartnere ikke vurdere fall planting. Forberede jord og plante i tidlig høst å gi rotsystem tid å få etablert før harde vinteren været.

•Legg flerårige urter til listen din for fall planting. Så lenge de er plantet før frysing og har tid til røttene etablert, tilbakestilles flerårige urter våren.

•Velg busker og trær legge til landskapet i høst. De fleste foretrekker fall planting som det tillater røttene etablert uten stress høye temperaturer. Sjekk med din lokale planteskole for aktuelle busker og trær for fall planting i ditt område.