Hvordan å plante hestehale Palm frø

November 8

Hvordan å plante hestehale Palm frø

Hestehale palm er en type av palmetre ofte brukt som en houseplant eller som et lite landskapsarbeid tre. Det er oppsvulmede stammen og lange, rette blader gjør en sterk, arkitektonisk silhuett som mange gartnere og plante entusiaster tiltalende. Hestehale palmer er tilgjengelig på mange barnehager. Eldre hestehale håndflatene kan imidlertid være dyrt.

Instruksjoner

•Lay to lag tørkepapir på flatt underlag, for eksempel innsiden av en bakervarer panorere, eller over en stor middag plate. Dryss hestehale palm frø på papirhåndklær. Spritz med vann slik at papirhåndklær er fuktig, men ikke så våt som å skjemaet pytter vann. Lag et enkelt ark med papir håndkle på frø, og spritz med vann igjen.

•Sett på et kjølig, tørt sted skjermet fra vind, varme og sollys. Eksempel plasseringer kan inkludere et soverom skapet eller inne en lukket pappeske. Hold papirhåndklær fuktig, sjekke tre ganger daglig for å sikre at håndklær ikke er tørke ut. Vente på frø til å spire. Dette kan ta omtrent to uker.

•Prepare en frøplante brett stund venter for hestehale palm frø til å spire. En plast frøplante skuff kan fås fra mest hage forsyne butikkene eller barnehager. Fyll med en frøplante jord blanding, spesielt designet for å være løs og karbonisert og formulert med ekstra næringsstoffer å fremme sterk frøplante vekst.

•Fjern hestehale palm seedlings når de har spirer og frø skrog har falt av seedlings. Bruke pinsett nøye fjerne seedlings, som baby hestehale palmer er skjøre. Inn nøye frøplante skuffene og dekk med frøplante mix slik at bare frøplantes topp blader er synlige.

•Plasser frøplante skuffen i et område som mottar to til tre timer direkte sollys. For mye sollys kan raskt tørke ut frøplante mix og drepe planter. Vann forsiktig, være forsiktig med å vaske bort frøplante mix å avsløre skjøre anlegget.

•Vent hestehale palm frøene å etablere seg i frøplante skuffen. Når seedlings er 2 inches høy, nøye scoop opp frøplante og dens omkringliggende jord og Legg i en gryte fylt med potting jord. Plass pottene i direkte sollys og vann to ganger daglig. Du kan velge å plante hestehale palms i bakken når de er for stor for potten eller fortsette transplanting dem til Potter som er stadig større.

Tips og advarsler

  • I en pott vokser hestehale palm sjelden over 8 fot mens det kan nå en høyde på 30 fot hvis vokst utendørs i bakken.
  • Hestehale håndflatene kan dyrkes i potter avhengig av din personlige hestehale palm belastning. Hvis du velger å dyrke dem i potter, holde dem i et solrikt område i nærheten av et vindu eller på verandaen din eller palms vil gule og dør.