Hvordan å plante grønnsakshager i Alabama

June 29

Hvordan å plante grønnsakshager i Alabama

Undersøke en plante guide for Alabama og du vil se at hver måned er en god måned å plante noen type vegetabilsk. Det er fordi i den sørlige delen av staten, vekstsesongen ni måneder lang og i et svært lite område er det færre enn 200 frostfritt dager. Det viktigste steget for å dyrke grønnsaker i Alabama er å planlegge din plante i henhold til anbefalte datoene for hver plante. Alt nedenfor er enkelt og gjelder dyrke grønnsaker overalt.

Instruksjoner

•En liste grønnsaker du ønsker å vokse på et papirark. Sjekk en plante kalender for Alabama. Skrive ved hver plante i listen sin ideelle planting datointervall. Se ressurser for koblingen til en plante kalender av statens samarbeidende forlengelse.

•Designate et sted i full sol som din hage patch. Plassere den langt fra stiftelser, busker og trær å gi røtter masse plass og ingen konkurranse for vann og næringsstoffer.

•Measure 4 qts. 4-12-12 gjødsel og 1 QT for ammoniumnitrat per 100 fot Vegetabilske rad. Innlemme disse endringene i jord til en dybde på 6 inches med en pickax og spade.

•Kontroller furer for vegetabilske frø, justere dybden avhengig av størrelse. Begrave små frø, som gulrøtter, ¼ tomme dyp. Så store frø, inkludert erter og bønner, 1 tomme i bakken. Transplant planter til en dybde lik den som de vokste i barnehage leiligheter.

•Irrigate frø og transplantasjoner umiddelbart etter sette dem utendørs. Installere en soaker slangen å gi vanning rett inn i bakken, holde løvverk tørr å redusere risiko. Gi planter 1 tommers vann per uke i én enkelt økt.

•Dekk tomrommet mellom planter med en 2 - til 3-tommers lag mulch, for eksempel bark eller tre brikker, redusere Luke spiring og vann fordampning. Dra ugress som spire snarest du legge merke til dem.

•Kill bladlus og andre myk-bodied insekter ved sprøyting planter med insecticidal såpe. Spray carbaryl-baserte Antipas på planter kontroll bean biller, tomat og mais earworms, agurk biller og pickleworms. Bruk et insektmiddel med Bacillus thuringiensis for å eliminere kål ormer og loopers. Be forlengelsen kontoret om hjelp hvis du ikke kan identifisere skadedyr i vegetabilske sengen.

•Harvest grønnsaker i tidlig morgen som modnes for å fremme kontinuerlig produksjon.