Hvordan å plante Gerbera blomster

April 16

Hvordan å plante Gerbera blomster

Gerbera blomster, bedre kjent som gerbera tusenfryd eller afrikanske tusenfryd, finnes med oppblomstringer av rød, rosa, oransje, lilla, gul og hvit. Dette anlegget er innfødt til Afrika, men dyrket i mange deler av verden. Blomsten har en tradisjonell daisy form, opprette en fargerike skjerm. Denne sommerfugl tiltrekking vokser mellom 10 og 24 tommer høyt. Disse ettårige startes beste innendørs, som de er langsom voksende. Siden røttene er ganske delikat og kan bli ødelagt lett, bør torv Potter brukes til innendørs frø. Torv Potter er biologisk nedbrytbart, og du kan angi høyre i utendørs jord. Gerbera blomster også gjøre en slående farge spot når plantet i hagen beholdere og satt på dekk, terrasse eller veranda, så lenge de får 6 til 8 timer med full sol per dag.

Instruksjoner

•Fyll torv potter med potting jord, forlater ca 1/8 tommer fjerner øverst.

•Skyv et frø i midten av hver torv potten jord, like under overflaten. Dryss jord over toppen av frø hullet.

•Spray jord toppen av hver torv pott med din flaske sprøyta å fukte jorda.

•Plasser alle torv Potter på et brett. Dekke skuffen med et stykke plast brytes, gerbera daisy frø trenger en høy luftfuktighet miljø for å spire.

•Sett skuffen i nærheten av et vindu som mottar sollys for mesteparten av dagen. Hold rommet der potted frøene bor ca 68 til 72 grader Fahrenheit.

•Fjern plast brytes og spray frø jord hver dag. Jord holdes fuktig på gerbera blomster frø til germinate. Erstatte plastfolie over toppen av torv Potter etter vanning til frø germinate. Deretter fjerne plastfolie, men fortsette å spray jord for å holde dem fuktige.

•Transplant frøplanter utendørs etter de siste frost har gått, ca seks uker fra såing. Slit bunnen av torv potten med en x og kuttet ned fire sider på utsiden.

•Dig et hull med samme størrelse som torv potten i et solrikt sted. Plassere hele potten i jord og arbeid jord rundt der det finnes hull. Holde jorda fuktig, men ikke gjørmete.